Kim Kardashian ramt af shitstorm: For meget Photoshop

Foto: Shutterstock.com

Superstjernen er kommet ind i en shitstorm efter et opslag på Instagram.

Kim Karsashian er ikke bleg for lidt billedredigering i ny og næ, men nu har fans beskyldt hende for at slippe af med armhulerne på de seneste billeder.

Kim sendte sine følgere i vrede, da hun uploadede en række sydende billeder, hvor hun chokerer iført en sort pailletteret Balenciaga-kjole over et par leggings.

Læs også

Amelie overvandt krokodille på 3,5 meter: "Jeg var meget, meget heldig"

Det var dog Kims armhuler, der så ud til at trække fokusset.

Da Kim løfter sine hænder over hovedet, mens hun sidder eftertænksomt ved siden af ​​et vindue, ser hendes armhuler ud til at være usædvanlig glatte.

Selvfølgelig hoppede hendes ørneøjede fans direkte ind i kommentarfeltet på Instagram hvor én person blandt andet spurgte: "Hvilke armhuler?"

En anden bruger skrev:

 "Mærkeligt udseende", mens en tredje kaldte alle Kardashian-Jenners og sagde: "De roder altid rundt med skyggerne/højdepunkterne i deres hud, så det hele er en intetsigende flad bizar farve.

Det er dette billede, som fans har reageret på. Foto: Instagram

Nogle fans påpegede dog, at det ser ud til, at Kim kun har fire tæer på den fod - og har hævdet, at det ser ud til at være en redigeringsfejl. En skrev: "Kun 4 tæer?" og en anden tilføjede: "Hun har 4 tæer??"

Kim Kardashian har i mange år dannet par med rapstjernen Kanye West, nu kalder Ye.

Kim ansøgte dog om skilsmisse fra rapperen tilbage i februar måned i år.

Kim rygtes nu at være kærester med komikeren Pete Davidson, som hun mødte på Saturday Night Live, da hun fik sin debut som programvært.

De to stjerner har endnu ikke bekræftet deres omtalte romantiske affære, men er blevet set på flere dates og endda set holde i hånden under en gåtur for nogle uger siden. 

Læs også

Skift din kode: 860.000 danskere ramt