Kronprins Frederik blev afvist i australsk bar: Så vendte han tilbage med syv politibetjente

Prinsen blev afvist i døren af en besynderlig grund. Men det ville den kommende regent ikke finde sig i.

I disse dage er Kronprins Frederik i Australien, hvor den 49-årige kronprins deltager i Hamilton Island Race Week alene, eftersom kronprinsesse Mary har valgt at blive hjemme i forbindelse med deres børns skolestart. 

Men nu trækker den danske kronprins avisoverskrifter i australske medier, efter en episode udspillede sig i den australske by Brisbane i fredags, skriver The Courier Mail. 

For da den danske kronprins i weekenden ville besøge et lokalt vandhul, baren Jade Buddha, måtte den kronprinsen sande, at de lokale alkohollove også gælder for medlemmer af kongehuset

Ifølge avisen, havde kronprinsen nemlig ikke nogen gyldig id på sig, da han ville besøge baren.

Læs også

Kronprins Frederik måtte rejse alene: Mary tog en vigtig beslutning

Ifølge de australske love, så skal alle gæster på barer, der serverer alkohol efter klokken 22 være mindst 18 år gamle og kunne fremvise gyldigt id, og det kunne kronprinsen ikke. 

Men det mente den 49-årige kronprins alligevel ikke kunne være rigtigt, så senere samme aften, troppede kronprins Frederik op med hele syv politibetjente, der bad ejeren af baren om at gøre en undtagelse og lukke den royale gæst indenfor. 

Men kronprins Frederik tog heldigvis situationen med ophøjet ro, lyder det fra ejeren af baren, der mener, at den australske lov er ‘åndssvag.’ 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Det er en tåbelig lov. Vi har altid ment, at den ville blive et mareridt set fra turisternes synspunkt. Loven er den rene overreaktion, og det her med prinsen er bare toppen af isbjerget. Det sker hele tiden med normale mennesker, siger barens ejer Phil Hogan. 

Prins Henrik fortsat indlagt: Dronningen nægter at besøge ham