Kronprinsparret bekræfter: Her skal børnene gå i skole

Foto: Utrecht Robin/Abaca/Ritzau Scanpix

Fremtiden for prins Christian og prinsesse Isabella er nu på plads.

Der har været meget snak omkring prins Christian og prinsesse Isabellas fremtid, efter at Kronprinsparret besluttede at trække prins Christian ud af gymnasiet på Herlufsholm Kostskole samt at annullere prinsesse Isabellas start samme sted.

Årsagen var TV 2’s dokumentar, som skildrede en alvorlig voldsom kultur blandt skolens kostelever. Her var krænkelser i flere former en fast del af hverdagen, hvilket naturligvis skabte stor vrede i den danske befolkning.

Læs også

Isabella gjorde skræmmende fund i legetøj fra Netto

Siden da har skolen fået ny bestyrelse og en ny rektor, da man gerne vil ændre på flere ting og skabe en ny start for den ellers velrenommerede skole.

Der har været mange bud på, hvor prins Christian og prinsesse Isabella nu skulle fortsætte deres skolegang henne. Ville det blive på en kostskole i udlandet, eller ville de finde andre steder i det danske land?

Hvis du har haft svært ved at vente med at få svaret, så er der godt nyt. Ventetiden er nemlig slut, for søndag har Kronprinsparret meldt ud, at prins Christian skal fortsætte i 2.g på Ordrup Gymnasium i Gentofte og prinsesse Isabella skal gå i 9. klasse på Ingrid Jespersens Gymnasieskole i København. Dermed er fremtiden altså på plads.

- Efter Kronprinsfamiliens overvejelser i løbet af sommeren er der taget beslutning om det kommende skoleår. I det nye skoleår starter Hans Kongelige Højhed Prins Christian i 2.g på Ordrup Gymnasium i Gentofte og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Isabella i 9. klasse på Ingrid Jespersens Gymnasieskole i København. Der vil ikke være fotomulighed i forbindelse med skolestarten. Det håber vi, at alle medier vil respektere, skriver parret på Instagram.

Foto: Instagram

Læs også

Efter en køligere weekend: DMI med fantastiske nyheder

 

Dagens Gossip