Landmand søger kærlighed-Stine “venter stadig i spænding”

Foto: Anders Brohus/TV2

Det kan ske hvert øjeblik, lyder det fra Stine Marthine Pedersen.

Stine og Niels mødte hinanden i TV 2-programmet Landmand søger kærlighed. Kemien var der, kærligheden opstod, og i dag er de to stadigvæk sammen. De er flyttet til Sønderjylland sammen, og lige om lidt bliver det lille tomandshold udvidet.

Læs også

Landmand søger kærlighed-par afslører: Familieudvidelse inden længe

Stine Marthine Pedersens hund, Ella, har nemlig hvalpe i maven. På Instagram afslører Stine, at den lille hund kan få hvalpe hvert øjeblik.

“Sidst hun var med hvalpe, gik hun de der 57-58 dage, og det er lige nu,” skriver hun til opslaget, som i skrivende stund har høstet over 1.600 likes.

Foto: Instagram

Der er ingen tvivl om, at de kommende hvalpe er populære. Flere gange har Stine gjort det klart, at der ikke er en liste, som hvalpe-glade følgere kan skrive sig op på. Det nævner hun også i det nye Instagram-opslag.

“I er stadig mange, der skriver, at i er interesseret i en hvalp og lad mig være ærlig. Jeg har ikke travlt med at få dem afsat. Vi håber selv at nyde dem det første stykke tid særligt,” understreger hun.

Glæder sig til ny sæson

Det er ikke kun kommende hundehvalpe, at Stine glæder sig til lige for tiden. Det var i den seneste sæson af Landmand søger kærlighed, at hun mødte Niels. For kort tid siden meldte TV 2 ud, hvem der bliver en del af den nye sæson, der rammer skærmene senere på året.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

“De nye landmænd er blevet offentliggjort i dag til Landmand søger kærlighed. Det er jo et mega spændende felt,” slog Stine Marthine Pedersen fast i slutningen af marts, da nyheden om de kommende landmænd kom frem. 

Hun kan selv huske, hvordan det især var tanken om, der overhovedet kom nogle breve, der fyldte hos hende. Men det gjorde der. Derfor håber hun også, at hendes følgere har mod på at sende breve ind til landmændene.

“Jeg håber, de alle sammen finde sig en ‘Niels,'” lød det fra Stine i en story på Instagram.

Du kan læse mere om de nye deltagere i denne artikel:

Læs også

Landmanden Allan søger fyr: Ny sæson af Landmand søger Kærlighed

 

 

 

Dagens Gossip