Landmanden Michael fandt sit livs kærlighed: Sådan går det ham i dag

Ane Sørensen

402 uger siden

|

26/10/2016
Landmanden Michael fandt kærligheden i det populære program, og nu glæder han sig til at komme hjem til sin gård.

Dagens topnyheder

Hele Danmark havde mulighed for at følge med, da Michael mødte Vibeke og forelskede sig til op over begge ører i den populære realityserie ‘Landmand søger kærlighed’ på TV 2.

I sidste afsnit så vi, hvordan Vibeke var ved at flytte ind hos Michael, og nu er hun efterhånden kommet godt på plads på gården.

Det skriver Se og Hør.

- Vi hygger og laver nogle ting derhjemme sammen. Vi har også lavet lidt om i huset, og så har hendes forældre lige været på besøg, siger Michael til Se og Hør.

Der gik ikke længe, før det gik op for Michael, at han havde et godt øje til Vibeke, selvom der var flere interesserede piger.

- Jeg vil sige, at Vibs var den pige, der ramte mig meget hurtigt. Allerede på speeddatingen syntes jeg, at hun gav et godt indtryk, og med tiden blev det vare mere og mere. Da hun så flyttede ind med de andre piger i programmet, var jeg ret sikker på, at det var hende, jeg ville vælge, siger Michael.

Han beskriver Vibeke som en pige, man kan regne med og som står ved de ting, som hun siger. Hun er rolig og tålmodig.

Udover Vibeke er også hendes treårige søn flyttet ind hos Michael på gården på Langeland. Hendes to døtre på 13 og 17 år bor hos deres far til daglig.

Med tiden håber Vibeke og Michael på, at de skal udvide deres lille familie med endnu et medlem.

- Jeg er blevet mere glad, jeg glæder mig mere til at komme hjem nu. Jeg har faktisk helt travlt med at komme hjem. Der er langt om længe kommet liv i hjemmet, slutter Michael af.