Lasse Rimmer besvarer rygterne

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Rygter om Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har kørt i weekenden, og nu besvarer hovedpersonen dem selv.

Det vakte opsigt, da den 49-årig komiker Lasse Rimmer efter kort tids ægteskab med 29-årige Line Hoffmeyer valgte at blive skilt i august måned.

Parret er eftersigende gået hvert til sit uden stor ballade. Begge har da også ved flere lejligheder delt billeder, hvor de laver forskellige aktiviteter sammen efter skilsmissen.

Læs også

Chok: 2 børn smidt ud af vindue

I weekenden kunne man på begges Instagram se, at de sammen var på den to-stjernede Michelin restaurant Henne Kirkeby Kro, som ligger i Vestjylland for at nyde et ophold med middag og overnatning.

Sådanne aktiviteter forbindes normalt med kærestepar, og folk var også hurtige til at konspirere om eks-parret nu havde fundet sammen igen.

Det er dog ikke tilfældet, understreger Lasse Rimmer i et opslag på netop Instagram.

Der var tale om en bryllupsgave, som man ikke havde fået indløst før nu. Komikeren skriver blandt andet i sit opslag: 

“Det føles en lillebitte smule pudsigt at nyde en bryllupsgave sammen efter en skilsmisse, men vi er gode til at kunne lide hinanden nok til stadig at kunne gøre den slags,” skriver komikeren i sit opslag og fortsætter:

Læs også

Sundhedsstyrelsen: Det her skal du gøre, når du skal stemme

“Så endnu engang: Ikke alle skilsmisser grunder på bebrejdelser, vrede eller ligefrem had. Og resten er ikke fejltagelser, hvor parret er de sidste til at fatte, at de skulle være blevet sammen.”

Foto: Instagram

Line Hoffmeyer har via et opslag også udtrykt stor begejstring for opholdet. Hun skriver i opslaget:

“Sikke en oplevelse det har været at være i Henne. Jeg nåede kun at fotografere 2 ud af 10 retter, men jeg kan love jer for, at de alle sammen var smukke. Jeg smagte på det hele, og når man er en kræsen idiot, der aldrig helt har lært at sætte pris på den slags, så er det sgu også en slags præstation. Det hele var så fint, friskt, lækkert og indbydende, og Lasse, der i den grad har styr på god mad, var helt på røven over, hvor godt det alt sammen smagte. Og så er her jo i øvrigt vanvittigt hyggeligt, idylisk og spækket med store Vesterhavsvibes. Det er virkelig et sted alle skulle gøre sig selv den tjeneste at besøge!”

Foto: Instagram