Lasse Rimmers kone giver trist nyhed fra hospitalet

Det var desværre triste nyheder fra hospitalet, som Lasse Rimmers kone, Line Hoffmeyer, delte på sin Instagram-profil.

Lasse Rimmers kone Line Hoffmeyer, har langt fra været heldig med sit helbred gennem livet. Hun har været igennem mere end de fleste, og her stopper den altså ikke for den unge kvinde.

Læs også

Covid-19 vaccine godkendt: Kan tages i brug i næste uge

På Instagram har Line Hoffmeyer uploadet et billede fra hospitalet, hvor hun har været til scanning for tredje gang. Det har desværre vist sig, at der fortsat er en cyste på hendes ene æggestok, og det betyder altså, at de ikke kan gå videre med drømmen om at blive forældre til deres fælles barn.

Jeg troede faktisk, at den var væk

Line Hoffmeyer havde ellers håbet på, at cysten var væk.

“Jeg troede faktisk, den var væk i dag, og jeg orker ikke at tænke på, hvor længe den i sidste ende har tænkt sig at tage ophold i mit underliv,” skriver Line Hoffmeyer i opslaget på Instagram, hvorefter hun fortsætter:

“Så nu krydser jeg altså lige fingre for, at æbleskiver, risengrød og brun sovs på magisk vis er lige præcis dét, der jager den væk,” lyder det trods alt med humor fra influenceren.

Både Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer kan glæde sig over, at cysten på den venstre æggestok er godartet, og derfor skal de altså ikke bekymre sig om yderligere helbredsmæssige problemer.

Line Hoffmeyer har tidligere været gennem en hjertetransplantation grundet et længere sygdomsforløb, og hun lever derfor med et kunstigt hjerte, der desværre også har en forventet kortere levetid.

Læs også

Louice blev stoppet på motorvejen: Nu advarer hun andre

 

 

Dagens Gossip