Lea Hvidt Kessler svarer igen efter Dubai-rejse: Det er ikke os

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

I går blev det første tilfælde af den sydafrikanske variant af coronavirus fundet i Danmark. Varianten blev bragt til Danmark af en dansker, der havde været på ferie i Dubai. En af dem er Lea Hvidt Kessler, og nu svarer hun igen på kritikken.

Det første tilfælde af den sydafrikanske variant af coronavirus blev lørdag den 16. januar fundet hos en dansker, der havde været på ferie i Dubai. Det er præcis det samme sted, som Mikkel og Lea Hvidt Kessler netop har været på ferie.

Læs også

Ny smitsom covid-19-mutation i Danmark

Da Lea Hvidt Kessler offentliggjorde på sin profil på Instagram, at de havde besluttet at rejse til Dubai midt under en pandemi, blev det mødt med enorm kritik fra flere af hendes følgere. De besluttede sig for at rejse til Dubai kort efter jul. 

Og det gjorde det bestemt ikke bedre, at de danske myndigheder under deres valgte at opdatere de danske rejsevejledninger under deres rejse. Nu fraråder de nemlig stærkt alle unødvendige rejser. 

Lørdag den 16. januar vendte Kessler-familien hjem fra deres ferie til Dubai. Derfor vente de hjem til Danmark samme dag, som nyheden om smittetilfældet af den sydafrikanske variant af er kommet ud. 

Lea Hvidt Kessler har dog afvist, at det skulle være hende, Mikkel eller et af deres tre børn, der skulle have bragt den sydafrikanske variant af coronavirus med hjem til Danmark, efter deres rejse til Dubai. 

"Der er åbenbart nogen, der formår at geare sig selv og hinanden op til, at vi skulle være dem, der er smittet med den nye variant," har Lea Hvidt Kessler starte en besked på sin story på Instagram, hvilket blev fulgt op med: 

"Så her kommer en fælles servicemeddelelse omkring de nyeste restriktioner, som har haft betydning for os på vores rejse." 

Hertil understreger hun, at både hun og hendes familie har overholdt alle restriktioner, og at det ikke er en i deres familie, der er blevet smittet med den nye variant af coronavirus. 

"Man skal kunne vise en maks. 24 timer gammel negativ test for at få plads på et fly hjem fra Dubai," skriver hun også, hvilket hun følger op med:

Læs også

Borgerforslag: Mette Frederiksen skal stilles for en rigsret

"Vi har kun været hjemme i et par timer og er selvsagt ikke smittet med corona. Det vil sige, at I i dette tilfælde må fare efter nogle andre." 

 

Dagens Gossip