Lene Beier lider af en kronisk sygdom

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Den populære tv-vært fortæller nu om sin kroniske sygdom.

Det er Lene Beiers svigermor, der er overlæge, der gættede på, at Lene Beier lider af stofskiftesygdommen myxødem.

Det betyder, at Lene Beier har for lavt stofskifte, og de mest typiske symptomer er træthed og kuldskærhed.

Læs også

Ekstra Bladet foretager kæmpe ændring

Det var også træthed, der var et af de symptomer, som var skyld i, at Lene Beier gik til lægen. Det fortæller hun til ALT for damerne. 

I dag har hun det fint, forklarer hun og uddyber til magasinet, at hun tager medicin. 

“Når jeg tager den og overholder et par enkelte leveregler, har jeg det fint,” fastslår hun og forklarer, at det blandt andet betyder, at hun drikker fem liter vand om dagen.

Deler ud af familielivet

Medicinen er med til at sørge for, at Lene Beier har det godt og kan have et dejligt liv med sin familie.

I februar afslørede den populære tv-vært på Instagram, at der snart kommer et nyt tv-program, hvor hun sammen med sin familie er i fokus.

“Siden oktober har vi alle knoklet og bygget i nabohuset, hvor min ene lillesøster, svigerinde, lille Bas, hunden Makker og Jyttemor er flyttet ind. Min søster og hendes kone, som har købt nabohuset bor nedenunder - og min mor, som har boet hele sit liv i Skive, bor til leje ovenpå i sin egen “lejlighed” - og nu har hun endelig tid til at nyde sit liv som pensionist i de nye omgivelser,” skriver Lene Beier til et billede, hvor hele familien er samlet til weekendhygge og fastelavnsboller.

Foto: Instagram @lenebeier.

“Vi har, igennem de sidste måneder, haft besøg af TV2 Fri, så der kommer en lille programserie om tilblivelsen af vores nye familiekollektiv i løbet af 2021,” afslører Lene Beier.

Det er ikke første gang, at Lene Beier og familien inviterer danskerne indenfor i hjemmet. I programserien Beier bygger forvandlede Lene Beier og hendes mand, Anders, et parcelhus fra 1970'erne til familiens drømmehus. 

Tilbage i 2016 købte parret drømmegrunden i Søvang, der ligger lidt uden for Dragør på Amager, og det er også her, i nabohuset, at Lene Beiers søster og svigerinde har været i gang med at renovere.

Læs også

Så mange danskere forventer at rejse til sommer

 

 

 

 

Dagens Gossip