Line Hoffmeyer jubler: "Bedste nyhed i ti år"

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Influenceren var meget tilfreds med nyheden.

Tirsdag morgen skulle byde på en særdeles god nyhed for 28-årige Line Hoffmeyer, der tidligere har dannet par og sågar været gift med tv-vært og komiker Lasse Rimmer.

I radioen hørte Line nemlig en nyhed, som fik tårene frem i hende.

Læs også

Skyskraber vælter langsomt: Hælder over en halv meter

“I morges sad jeg bag rattet, da jeg hørte min veninde Anne Lavendt læse den bedste nyhed højt i radioen, jeg har hørt i ti år. Før jeg havde forstået det helt, holdt jeg ind til siden, græd som en stukken gris og skrev til min familie,” indleder Line Hoffmeyer et opslag på Instagram.

Nyheden gik på, at man i Maryland for første gang nogensinde har opereret et hjerte fra en gris ind i et menneske, og indtil nu har den pågældende patient levet i tre dage med det nye organ.

I 2012 blev Line Hoffmeyer selv hjertetransplantereret, fordi hendes eget hjerte var for stort og ikke kunne pumpe blod nok rundt i kroppen.

Ifølge Hjerteforeningen kan hun derfor forvente at leve i kortere tid, og i gennemsnit lever mennesker, der har gennemgået en hjertetransplantation, i 15,6 år efter operationen.

Og det var altså årsagen til at Lines følelser løb helt af stablen. Det kan nemlig give håb for et længere liv. 

“Selv hvis jeg slog alle nuværende danske rekorder og levede 35 år med mit, ville jeg til den tid være 54 år. Med et par komplikationer og afstødninger undervejs har jeg, gennem samtaler med mine læger ikke hidtil turde gøre mig de store forhåbninger om, hvor gammel jeg ender med at blive uden ny banebrydende videnskab,” skriver hun også i sit opslag.

Den nye opdagelse i Maryland kan være banebrydende videnskab, og det vil jo være fantastisk nyt for hjertepatienter.

Foto: Instagram

 

Læs også

18-årig model død som følge af corona: Var vaccineret med to stik

 

 

Dagens Gossip