Linse deler afslørende billede efter operation: 'Jeg skal holde mig i ro'

Efter Linse Kesslers operation i mandags, har tv-stjernen løfter lidt af sløret for, hvilket indgreb hun har fået lavet.

I denne uge har Linse Kessler ikke været at finde langs vandet ved Islands Brygge. 

Den landskendte tv-stjerne har nemlig været et smut i Litauen, hvor det 51-årige familieoverhoved har haft kameraholdet med og fået foretaget en hidtil hemmelig skønhedsoperation. 

Men på Facebook kan man se det seneste billede af Linse Kessler, der afslører nærmere, hvor på kroppen hun er blevet opereret.  

- Det vil tage mindst en uge at komme tilbage til nogenlunde brugbart fjæs, så jeg beklager.. Jeg holder mig i ro, og så er jeg toptunet klar til tirsdag, hvor en uge med Premiere 'Familien fra bryggen', arbejde, gøremål og talkshow går igang, skriver Linse Kessler på sin Facebook-side, hvor følgere kan se, at tv-stjernen har et klæde på, der dækker hendes mund.

Læs også

Linse Kessler skal opereres i Litauen: 'Jeg har betalt prisen for min dumhed'

I mandags rejste Linse Kessler nemlig afsted, for at få ordnet noget, som hun ‘i mange år har 'betalt' prisen for sin egen dumhed, men nu lykkedes at rette op’, som tv-stjernen skrev på Facebook. 

Desværre har Linse Kessler dog den kedelig nyhed, at hun på grund af operationen ikke når at blive klar til en optræden, som hun skulle afholde i morgen i Hillerød.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

- Nå, men lige til en kedelig nyhed til jer, der skulle se Ronni og jeg optræde i morgen i Hillerød. Jeg bliver ikke klar til at synge, det er fysisk umuligt for mig, og ja ja, det burde jeg have forudset, men jeg tror som sædvanlig, at jeg er superman, skriver Linse Kessler. 

 

Se selv hele Linse Kesslers opslag her: 

Prins Henrik i lunkent humør efter prins Nikolais fødselsdag: 'Bedstefar spillede en rolle alligevel'

 

Dagens Gossip