Linse forklarer: Derfor har jeg ikke set mine søstre i 20 år

Polfoto / Jonas Olufson.

Ifølge Linse Kessler er der en god grund til, at hun ikke har set sine to søstre i cirka 20 år.

Tidligere i år afslørede Linse Kessler ved en reception for hendes nye bog 'Mopper & mig', at hun har to halvsøstre på sin fars side. 

Halvsøstrene Gitte Christiansen på 55 år og Tine Hartlev på 39 savner Linse Kessler, men ifølge hende er der en grund til, at hun ikke har set dem i 20 år. 

– Tine og Gitte er skide søde. Men det er ligesom med min plejemor eller en potentiel kæreste – hvornår skal jeg nå det? Jeg har ikke tid til en masse mennesker i mit liv. Desværre. Måske får jeg tid, når jeg er 70 år. Nogle gange går der en hel uge imellem, jeg ser Geggo og Cengiz, som jo er mine allernærmeste, forklarer Linse Kessler til Realityportalen.dk. 

Læs også

Linse Kessler indrømmer: Jeg fortryder én ting som mor

Derfor handlet det altså ikke om, at den manglende kontakt til halvsøstrene skyldes, at Linse Kessler ikke har lyst til at se dem, slår hun fast: 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

– Jeg laver jo talkshows, har alle mine hundesager og så optager jeg ‘Familien fra Bryggen’, så det er rigtig meget. Det er svært at forklare folk, hvor travlt jeg egentlig har, og at jeg arbejder 12-15 timer om dagen. Det er også derfor, at jeg godt kunne tænke mig et par måneders pause fra programmet, når vi er færdig med optagelserne denne gang. Så kan jeg forhåbentlig få tid til nogle af de ting, jeg ellers ikke når, for som det er nu, prioriterer jeg mere at se min nærmeste familie oftere istedet for at se mange, siger hun til Realityportalen. 

Se videoen: Linse Kessler har fået ny tatovering på låret

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

LÆS OGSÅ: Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark