Linse Kessler: Min hund har siddet på dødsgangen i 16 måneder

Arkivfoto.

Den hemmelige hund skal snart aflives - dødssprøjten kan kun undgås, hvis Linse Kessler er i stand til at bevise, at hunden ikke bryder loven.

De trofaste tv-seere af 'Familien fra Bryggen' er bekendte med Linse Kesslers to elskede hunde, Chino og Jytte. De færreste er dog klar over, at realitystjernen har en tredje hund, der aldrig har fået lov til at stikke snuden frem på skærmen.

Det drejer sig om labrador-blandingen Nugga, der i de sidste 16 måneder har siddet indespærret på et dyreinternat, da politiet er af den overbevisning, at den lysebrune hund indeholder en ulovlig race.

- Jeg må ikke få at vide, hvor han er henne, så jeg har ikke kunne besøge ham og se, om han har det godt. Men jeg kan godt regne ud, at han ikke er tryg og glad, når han har siddet i et bur så længe, siger Linse Kessler til Metroxpress.

Hun forklarer til gratisavisen, at Nugga i maj 2015 blev konfiskeret af ordensmagten.

Dengang var det ikke Linse Kessler, der ejede hunden, men en mand, der døde i foråret 2016.

Det var mandens sidste ønske, at hunden skulle have et normalt liv, og Linse Kessler påtog sig opgaven og adopterede Nugga, der dog går en meget usikker fremtid i møde.

Læs også

Så skete det! Lukas Graham er blevet far

Landsretten skal til foråret tage stilling til, om hunden skal aflives, hvilket kun kan undgås, hvis Linse Kessler kan bevist, at Nugga ikke tilhører en ulovlig race.

- Jeg ved godt, at det kan blive helt umuligt at bevise, men jeg tror på det. Jeg skal tro på det, siger Linse Kessler til Metroxpress.

Den storbarmede skærmtrold kalder lovgivningen for 'gak gak', da hun ikke har mulighed for at vide eller bevise, hvilke slags hunderacer Nugga stammer fra.

- Det er jo vanvittigt, at den skal slås ihjel på grund af det, siger Linse Kessler, der opfordrer politikerne til at lave hundeloven om.

Den 50-årige kendis har tidligere skrevet om Nugga på Facebook, da hun sidste år skrev følgende besked til sine mange følgere om hunden:

 

 

Dagens Gossip