Linse Kessler om sit livs beslutning: ‘Didde blev pisse sur’

Ane Sørensen

334 uger siden

|

27/02/2018
Gossip
Foto: Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Foto: Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Linse Kesslers gode veninde Didde var bestemt ikke tilfreds, da den populære realitystjerne fortalte hende, at hun flyttede til Spanien for at forfølge en gammel drøm.

Dagens topnyheder

Tidligere på måneden afslørede Linse Kessler, at hun ville flytte til Spanien, hvor hun var ved at åbne sin helt egen ‘bed and breakfast’ i landsbyen Mijas på Costa del Sol.

Det er en drøm, som den populære realitystjerne har haft i rigtig mange år, men altså først forfølger nu. Linse Kesslers vilde beslutning faldt dog ikke god jord hos hendes tætte veninde Didde, selvom hun havde hørt tale om disse overvejelser før.

Det skriver Realityportalen.

- Didde blev pisse sur, men skulle det komme fra hende? Hvem er det, der bor i Vamdrup? Hun har sgu været sur over det. Jeg tror, hun troede, at det bare var snak. Så her for et par måneder siden gik det op for hende, at vi faktisk mente det. At vi mente, at vi skred. Det kunne hun ikke forstå, siger Linse Kessler til Realityportalen.

Selvom Didde var ærgerlig ved tanken om den geografiske afstand mellem de to veninder, er det dog ikke noget, der ser ud til at slå skær i deres gode venskab. 

Ifølge Linse Kessler kommer Didde nemlig snart til Spanien for at besøge hende.

Linse Kessler afslørede sit spændende projekt i en video, som hun delte på sin facebookside:

- Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i livet tænkt; Hold kæft, hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et varmt, dejligt land? Måske arbejde? Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det. Og her, der åbner jeg Linses Bed & Breakfast. Velkommen, lød det i videoen fra en dansende og storsmilende Linse Kessler.

Hendes beslutning fik fans af den populære realityserie ‘Familien fra Bryggen’ til at spekulere over, om denne sæsons pause fra skærmen mon var et endegyldigt farvel til de populære bryggeboere.

Men ifølge TV3’s programdirektør Kenneth Kristensen har de intet at frygte:

Vi har løbende været i tæt dialog med Linse Kessler og bifalder beslutningen, som ikke kommer til at få betydning for ’Familien fra Bryggen’. Lige nu har vi en optagepause, der har været undervejs i et stykke tid. De har kørt på uafbrudt i de 12 sæsoner, de har lavet. Der har været behov for lige at trække vejret, men der kommer mere ‘Familien fra Bryggen’, siger Kenneth Kristensen til Realityportalen.

Linse i chok over Lebbe-Lone: ‘Jeg er smækfornærmet’