Linse Kessler skal opereres i Litauen: 'Jeg har betalt prisen for min dumhed'

Den barmfagre tv-stjerne fra ‘Bryggen’ skal endnu en gang under kniven. Og hun glæder sig.

Snart ruller endnu en sæson over skærmen, hvor tusindvis af fans kan følge Linse, Geggo, Cengiz og Alba, når TV3 snart har premiere på endnu en sæson af ‘Familien fra Bryggen’.

I det populære tv-program kommer man helt tæt på den ikoniske og originale familie, og i den kommende sæson kommer seerne også med på operationsbordet. 

Det afslører Linse Kessler i dag på Facebook, hvor hun skriver, at hun netop er taget til Litauen for at lægge sig under kniven igen.

- I dag skal jeg til Litauen, og jeg glæder mig så meget. Et meget stort ønske skal til at gå i opfyldelse. Jeg har i mange år 'betalt' prisen for min egen dumhed, men nu lykkedes det at rette op, skriver Linse Kessler i sit opslag.  

Læs også

Robert Hansen i store smerter: ‘Jeg har truffet en svær beslutning’

Men det bliver ikke en privatsag, der kommer til at udspille sig på operationsstuen, for turen til privathospitalet i Litauen bliver optaget og sendt på tv, afslører den 51-årige stjerne. 

- Jeg har mit tv-hold med selvfølgelig, så operationen kommer med i kommende sæson Familien fra bryggen, lyder det fra Linse Kessler. 

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Den mystiske operation har fået mange seere til, at spekulere i, hvilken operation tv-stjernen skal have foretaget, men Linse Kessler holder altså kortene tæt ind på kroppen, indtil den næste sæson af ‘Familien fra Bryggen’ får premiere.

Se hele Linse Kesslers opslag her: 

Kongehusekspert om grevinde Alexandra: 'Hun fortæller ikke sandheden'

 

Dagens Gossip