Linse taler ud om livsstilændring: "Det er en kæmpe proces"

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Linse taler ud om store forandringer i hendes liv.

‘Familien fra Bryggen’ er atter tilbage på TV 3 igen. Det er mange seere formentlig glade for.

Folk forandrer sig ofte med tiden, og det er da også tilfældet for 56-årige Linse.

Læs også

TV 2 melder ud: Storhittende serie vender tilbage

Linse er for eksempel blevet gode venner med forhenværende medlem af Folketinget og minister samt forfatter, Manu Sareen, som har anbefalet hende at tale med en psykiater, der skal vurdere, om Linse har ADHD. Manu Sareen lider nemlig selv af ADHD.

- Jeg tror, der ikke kan være så meget tvivl. Jeg er slet ikke i tvivl selv. Manu, som jeg var på ”Linse på Tur” med, er jo ikke læge, men han har selv adhd og har arbejdet rigtig meget med det. Nu er han blevet formand for foreningen, og han gav mig et nummer til nogen, jeg skulle snakke med, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Selv om det for mange formentlig ville være ret privat at tale om psykiske diagnoser, så har Linse intet problem med, at det er en del af ”Familien fra Bryggen”.

Linse er lige nu i gang med et forløb hos en psykiater, og det er hun rigtig glad for. Netop derfor vil hun gerne dele det med seerene.

Samtalerne er et skridt på vejen til en form for livstilsændring for Linse, men de første skridt tog hun allerede før hun begyndte på samtalerne med psykiateren.

- Inden jeg begyndte på det her, var jeg begyndt at ændre min adfærd. Jeg har tjent mange penge, men jeg bruger dem alle sammen på ideer, og jeg bliver ved. Når jeg kaster ti bolde op i luften, griber jeg alle ti, for jeg skal gøre det hele. Nu siger jeg til mig selv, at jeg skal sove på det, tage det roligt og bruge hovedet. Det er en kæmpe proces, jeg er i gang med, fortæller Linse.

Læs også

Sofie Linde afslører: Derfor lavede jeg undertøjsreklame

 

 

Dagens Gossip