Linse taler ud om tre dødsfald på 3 år: "Det er ubærligt"

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Linse taler ud om tabene.

Man skal ikke kende meget til Linse Kessler for at vide, at hun har et meget stort hjerte over for hunde. Linse har derfor også altid haft hund selv, men de lever desværre ikke for evigt.

På de seneste 3 år har Linse da også været så uheldig at miste hele tre hunde. Senest mistede Linse sin hund Torben sidste år.

Læs også

Ulækkert: Derfor bør du ikke rede seng om morgenen

– Det er tredje hund, jeg mister, inden for tre år, så det er simpelthen så ubærligt. Han var sådan en god dreng, men han kunne bare ikke mere, fortæller Linse til Her&Nu

Linse har kun sin hund Benny tilbage nu, og han har ændret sig meget efter Torbens død, fortæller Linse.

– Det er så mærkeligt, men Benny har skiftet fuldstændig adfærd. Han er blevet mere udadvendt. Jeg tror, han har levet lidt i skyggen af Torben. Torben elskede jo Benny, så han har ikke været ond ved ham. Men ugerne efter udviklede han SÅ meget personlighed.

Foto: Instagram

Linse planlægger heller ikke at få flere hunde lige foreløbig. Benny har det nemlig rigtig godt med at være eneste hund i flokken, og det vil Linse derfor ikke ændre på.

Nu hvor Linse kun har én hund tilbage, så vil hun gerne bruge mere tid på at drage ud i verden og hjælpe dyr, som ikke har det godt. Lige nu er Linse meget aktiv med hensyn til at hjælpe hunde i Ukraine.

Læs også

Bekræftet: Mette Frederiksen slipper med næse

 

Dagens Gossip