Lisbet Dahl bliver ikke hyldet: Cirkusrevyen dropper det

Foto: Arkiv

Den planlagte hyldest er nu blevet fjernet fra revyens kalender.

I år vil det være sidste sæson med Lisbet Dahl som en del af rollelisten i Cirkusrevyen. Den populære revy på Dyrehavsbakken i Klampenborg nord for København varsler nemlig store ændringer i disse år.

Sidste år stoppede Ulf Pilgaard også efter mange år som en fast del af revyholdet. I år stopper Lisbet Dahl altså så også, og en epoke for Cirkyusrevyen er dermed slut.

Læs også

Nu sker det: Stor gigant åbner første danske butik på fredag

Også bag scenen sker der ændringer, for i år er det også sidste år med James Price som kapelmester. Det har han ellers været i mere end 20 år.

Da Lisbet Dahl ligesom Ulf Pilgaard har været en stor del af Cirkusrevyen i mange år, skulle hun i år hyldes. I midten af august var det efter planen meningen, at Lisbet Dahl skulle hyldes for sin store indsats for Cirkusrevyen gennem 48 år. Det bliver der dog ikke noget af nu.

Den aften, hvor Danmarks ukronede revy-dronning skulle fejres, er nemlig blevet fjernet fra kalenderen.

Ifølge Torben ‘Træsko’ Pedersen, der er direktør i Cirkusrevyen, skyldes det, at det ikke er sikkert, at Lisbet Dahl, som lider af mange senfølger fra et slemt sygdomsforløb med coronavirus, vil kunne klare sådan en aften, som der ellers var lagt i støbeskeen til.

– Den har vi slettet, fordi Lisbet ikke har været nok på, til at vi tør sælge den. Vi tør ikke annoncere det, hvis hun ikke kan klare det. Så sidder der 1.300 mennesker herude og siger: ‘Hvor er hun henne?’, lyder det fra direktøren til SE&HØR.

Læs også

Efter otte års fravær i Rema 1000: Omdiskuteret ingrediens vender tilbage på hylderne

 

Dagens Gossip