Lisbet Dahl overrasker: Mødte op alligevel

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Lisbet Dahl overraskede alle, da hun mod alle odds mødte op til fejring af sig selv.

Lisbet Dahl overraskede alle i salen, da hun som afslutning på søndagens forestilling af Cirkusrevyen gik på scenen og fik en velfortjent hyldest af publikum og holdet på scenen.

Cirkusrevyen havde ellers for få uger siden meddelt, at hyldesten af Lisbet Dahl blev aflyst, da hun stadig led af senfølger fra covid-19-smitte. Men sådan blev det altså ikke alligevel.

Læs også

Blev millionær da han skulle hente morgenbrød

Direktør Torben "Træsko" Pedersen sagde tak til Lisbet for hendes store betydning for Cirkusrevyen og sluttede i ren Cirkusrevy-tradition hyldesten af med visen "Så kender jeg mit Klampenborg", hvor Lisbet og Torben naturligvis sang for.

Senfølgerne af corona har også betydet, at Lisbet Dahl har måtte trække sig fra Cirkusrevyen som skuespiller også.

Det endte som sagt alligevel godt, og Lisbet blev med rette hyldet for hendes mange år som en stor del af den populære revy. Og det at hyldesten blev til noget alligevel glæder også Torben Pedersen.

– Jeg er enormt glad for, at Lisbet i dag kunne komme på scenen og modtage publikums velfortjente hyldest. Vi er alle meget glade for at se Lisbet igen, og det var en stor fornøjelse at se publikums reaktion, da Lisbet overraskede alle i salen, så vi kunne sige tusind tak for 34 fantastiske sæsoner i teltet, siger direktør Torben Pedersen i en pressemeddelelse.

Læs også

Hospital evakueret efter bombefund

 

Dagens Gossip