Lisbeth Østergaard om nyt program: "Jeg er pisse nervøs"

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Den tidligere vært er spændt forud for premieren.

Den tidligere Go’ Morgen vært Lisbeth Østergaard vil snart være at finde på tv-skærmen igen.

Hun har sammen med 11 andre danskere sagt ja til at medvirke i programmet “Stjerner i trøjen”, hvor de kendte danskere skal igennem et militært træningsforløb ledsaget af Dar Salim som oberst og Jacob Riising som kaptajn.

Undervejs vil deltagerne blive prøvet både fysisk og psykisk.

Læs også

Medie: Mette Frederiksen vil fjerne alle restriktioner

I første sæson vandt den tidligere bagedyst-vinder Tobias Hamman programmet. 

“Ja det lyder da sejt, men er jeg nu også hård, når det kommer til stykket? Jeg er ærlig talt ret spændt, men mest af alt pisse nervøs for at se mig selv i ‘Stjerner i trøjen’ lige om lidt,” fortæller Lisbeth Østergaard på Instagram.

Foto: Instagram

Foruden Lisbeth Østergaard, så tæller årets deltagere kok Gorm Wisweh, danser Karina Frimodt, skuespiller Simon Stenspil, musiker Ihan Haydar, danser Thomas Evers Poulsen, kendisdesigner Søren Le Schmidt, bokser Sarah Mahfoud, beauty boss Camilla Frederikke, skuespiller Sebastian Bull Sarning, radiovært Julie Rahbek og komiker Dan Andersen. 

“Første sæson af ‘Stjerner i Trøjen’ blev taget enormt godt imod af seerne, og vi har derfor sendt 12 nye rekrutter i trøjen. Så man kan glæde sig til endnu en sæson med spænding, stærkt sammenhold og masser af rørende øjeblikke,” siger Pil Gundelach Brandstrup, Programdirektør hos Discovery ifølge Realityportalen.

Programmet får premiere den 3. Februar på Discovery+ og Kanal 5.

Foto: Instagram

Læs også

Lene Beier hårdt ramt af sygdom

 

Dagens Gossip