Luksusfældens eksperter til deltager efter vildt køb: 'Det er helt ude i hampen'

Foto: TV3

Selvom Andy og Marlene har store økonomiske problemer, har de gjort et dyrt køb, som Luksusfældens eksperter er noget rystede over.

Andy og Marlene fra Slagelse har netop fået deres første fælles barn. Men trods de lykkelige omstændigheder, er deres familieliv ikke helt ukompliceret.

Andy har nemlig store problemer med sin privatøkonomi, fordi han hverken kan finde hoved og hale i sin gæld. Det betyder blandt andet, at Andy snart skal en tur i fogedretten.

Men problemet stikker endnu dybere end som så. Han har nemlig allerede fire sager mere på vej i fogedretten, hvor han allerede har været en del gange før.

Læs også

Alenemor til fem ryster eksperterne i Luksusfælden: 'Jeg har aldrig set noget lignende'

- Jeg kan godt mærke, at jeg bliver rigtig påvirket af, at der nu er fire sager, viser det sig, på vej i fogedretten, lyder Marlenes reaktion på den nedslående oplysning.

Andys gæld i forbindelse med de fem sager løber op i et beløb på i alt 111.000 danske kroner. Men parrets gæld ligger samlet på mere end to millioner.

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne Mette Reissmann og Carsten Linnemann derfor taget en tur til Slagelse i et forsøg på at hjælpe parret ud af deres svære økonomiske situation.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Da eksperterne kigger nærmere på Marlene og Andys økonomi, bliver babylykke og kærligheden for alvor afløst at usikkerhed, tvivl og frygt for fremtiden.

Hør Carsten Linnemann tale med parret om deres økonomiske udfordringer i videoen lige herunder.

Når eksperterne skal forhandle med Andys kreditorer, får de brug for alle de penge, som de kan komme i nærheden af. 

Det betyder blandt andet, at de på det kraftigste opfordrer parret til at sælge deres barnevogn: 

- Når man har en gæld på over to millioner, så er det altså helt ude i hampen, at købe en barnevogn til 11.000, lyder det fra Carsten Linnemann.

 Eksperterne giver dem parret et par dage til at sælge den dyre barnevogn, selvom de bestemt ikke er meget for det.

Se med, eksperterne kigger nærmere på Andy og Malenes budget i videoen lige herunder. 

Du kan se, hvordan det går Andy og Marlene, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

I aften klokken 19.35 kan du desuden stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord til eksperterne Mette Reissmann og Kenneth Hansen, når TV3 sender live fra Luksusfældens facebookside.

Nickis forbrug forarger Luksusfælden-ekspert: ‘Det er kraftedme ulækkert’

Dagens Gossip