Mads Steffensen afslører nyt projekt

Mads Steffensen har været været været på en lang række DR-programmer. Lige fra radiovært på det succesfulde program 'Mads & Monopolet' til vært på flere tv-programmer så som Kender du typen og Aftenshowet. Foto: Benita Marcussen.

Den garvede tv- og radiovært fortæller, at han er i gang med et nyt projekt.

Kort før nytår meldte DR ud, at kanalen sagde farvel til Mads Steffensen. Det betød, at det var forbi med ‘Mads & Monopolet’, ’Kender Du Typen?’ og masser af fredagsunderholdning for Mads Steffensen.

Læs også

LIGE NU: Nyt sygesikringskort til danskerne

Men den garvede tv- og radiovært var ikke klar til at lægge Monopolet i graven. En af de nye ting, som Mads Steffensen har kastet sig over siden DR-stoppet, er jobbet som vært på podcasten ‘Mads og A-holdet’ hos Podimo.

Nu afslører Mads Steffensen, at han har gang i et nyt projekt. I et opslag på Instagram fortæller han, at han har købt nyt udstyr, så han kan optage derhjemme.

“Jeg går snart i gang med min samtale podcast, som skal optages hjemme fra enten mit køkken eller hjemmekontoret,” starter han og fortsætter: 

“Arbejdstitlen er ‘Mads &’. ‘Skal dit eget navn være med i alt, du laver?’ Nej….ikke altid. Men næsten. Og det er kun en arbejdstitel. Tager gerne imod bedre bud,” skriver Mads Steffensen, der indrømmer, at han er en smule teknikforskrækket.

“I dag kom det udstyr jeg har bestilt. Eller som min ven og longtime tekniker Henning, siger jeg skal have. Og selv om han siger, det er nemt at betjene, så kan en teknikforskrækket fyr som mig godt have sine betænkeligheder. Men det er detaljer, glæder mig til at komme i gang - ved ikke helt hvornår, men jeg bestemmer selv tempoet. Det er også meget fedt,” afslutter Mads Steffensen.

Derfor stoppede han

Alt gik egentlig “pisse godt” hos DR, fortalte Mads Steffensen i podcasten Fjernsyn for mig tidligere på året, og derfor kan det også virke underligt, at han valgte at sige stop. 

Men der var en særlig grund til, at han lukkede det kapitel i sit liv. 

“Selvom alt gik pisse godt, jeg kunne ikke stoppe på et bedre tidspunkt i min karriere, så var jeg bare færdig. Jeg havde været inde i alle rum og kigge, og jeg vidste, hvad der var derinde,” lød det fra Mads Steffensen om årsagen til at sige farvel til DR.

Læs også

Badehotellets Fie med trist nyhed