Mads Steffensen afslører om bruddet: “Jeg var bare færdig”

Mads Steffensen har været været været på en lang række DR-programmer. Lige fra radiovært på det succesfulde program 'Mads & Monopolet' til vært på flere tv-programmer så som Kender du typen og Aftenshowet. Foto: Benita Marcussen.

Nu løfter Mads Steffensen sløret for afskeden.

I årevis har mange danskere lyttet med lørdag formiddag, når radioprogrammet Mads & Monopolet er blevet sendt. Kort før nytår kom det frem, at Mads Steffensen havde valgt at stoppe i DR.

Læs også

Mads Steffensen i kraftig modvind efter afsløring

“Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ’Mads & Monopolet’, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag. Jeg har været vært på næsten 170 udgaver af ’Kender Du Typen?’ og masser af fredagsunderholdning og store shows,” lød det fra Mads Steffensen i en pressemeddelelse fra DR.

Alt gik “pisse godt”, lyder det fra hovedpersonen selv i seneste afsnit af podcasten Fjernsyn for mig, og derfor kan det også virke underligt, at den garvede DR-vært valgte at sige stop. Nu afslører han, hvorfor han lukkede det kapitel i sit liv. 

“Selvom alt gik pisse godt, jeg kunne ikke stoppe på et bedre tidspunkt i min karriere, så var jeg bare færdig. Jeg havde været inde i alle rum og kigge, og jeg vidste, hvad der var derinde,” lyder forklaringen fra Mads Steffensen.

Efter en samtale med sin kone valgte han at tage springet. 

“Det var sindssygt svært. Jeg har haft den vildeste jul og nytår, da det skulle offentliggøres,” fortæller han. Nyheden fyldte godt i medielandskabet, og Mads Steffensen snakkede med mange journalister i de efterfølgende dage, forklarer han.

Farvel til Monopolet, goddag til A-holdet

En af de nye ting, som Mads Steffensen har kastet sig over er jobbet som vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo. 

Om den nye podcast skriver Podimo på sin hjemmeside, at det er “en fornyet udgave af det panel-baserede format Mads og Monopolet, som Mads Steffensen opfandt for snart to årtier siden.”

Mads Steffensen afslørede tidligere på året, at der i hvert fald er én ting, der er anderledes end i de gamle Monopol-dage. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Læs også

Mads Steffensen om ny podcast: Dette bliver anderledes end i Monopolet

 

 

 

Dagens Gossip