Mads Steffensen om sit exit som DR-vært: Derfor gjorde jeg det

Mads Steffensen er en populær vært. Her ses han i spidsen for programmet Alle mod 1 på DR. Foto: DR/Agnete Schlichtkrull

Nu forklarer Mads Steffensen, hvorfor han sagde farvel til DR.

Det kom som et chok for mange, da DR kort før nytår meldte ud, at kanalen sagde farvel til Mads Steffensen.

Læs også

Christina i Luksusfælden i aften: Bor hos sin mor og får udbetalt 34.000 hver måned

“Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ’Mads & Monopolet’, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag. Jeg har været vært på næsten 170 udgaver af ’Kender Du Typen?’ og masser af fredagsunderholdning og store shows,” lød det fra Mads Steffensen i en pressemeddelelse fra DR.

Alt gik “pisse godt”, lyder det fra hovedpersonen selv i podcasten Fjernsyn for mig, og derfor kan det også virke underligt, at den garvede DR-vært valgte at sige stop. 

Nu afslører han, hvorfor han lukkede det kapitel i sit liv. 

“Selvom alt gik pisse godt, jeg kunne ikke stoppe på et bedre tidspunkt i min karriere, så var jeg bare færdig. Jeg havde været inde i alle rum og kigge, og jeg vidste, hvad der var derinde,” lyder det fra Mads Steffensen.

Det er den sammen forklaring, som Mads Steffensen giver i podcasten "Fries Meet Guys" 

“Jeg synes, jeg havde nået alle mine mål, og jeg havde fået opfyldt alle mine drømme, og jeg synes også, det er lidt et problem, hvis man får spørgsmålet: ‘Hvad går du og drømmer om?’ og ikke rigtig kan finde på noget.”

Farvel til Monopolet, goddag til A-holdet

En af de nye ting, som Mads Steffensen har kastet sig over, er jobbet som vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo.

Om den nye podcast skriver Podimo på sin hjemmeside, at det er “en fornyet udgave af det panel-baserede format Mads og Monopolet, som Mads Steffensen opfandt for snart to årtier siden.”

Læs også

Erkender ‘nedsmeltning’ i TV 2-program

 

 

 

 

 

Dagens Gossip