Mascha Vang bekymret efter afsløring af kæreste: Bliver chikaneret på sociale medier

Rygterne har længe svirret om Mascha Vangs kæreste. Foto: Scanpix

Efter længere tids hemmeligholdelse har Mascha Vang endelig løftet sløret for sin nye kæreste. Men andre har også fået øjnene op for kæresten.

Rygterne har længe svirret om Mascha Vangs kærlighedsliv, efter at den landskendte blogger sidste år slå op med den konservative politiker Rasmus Jarlov.

Siden har den kulørte presse gættet og spekuleret i den 38-årige bloggers kærlighedsliv, hvor blandt andet den stenrige iværksætteren Jesper Buch og udenrigsminister Anders Samuelsen er blevet nævnt som potentielle kærester.

Men nu viser bloggeren endelig sin kæreste frem på instagram, og afslører at kæresten ikke er en kendis, men derimod 42-årige Troels Krohn Dehli, der til daglig arbejder som jagerpilot. 

- Jeg er altså ikke kærester med hverken en popmusiker, bokser, rigmand eller minister. Det betyder ikke, at jeg ikke har nogen kæreste, det har jeg, men han flyver F16 og er jagerpilot.

 

Mascha Vangs kæreste har ikke selv ønsket at blive 'vist frem' og få den store opmærksomhed, men nu har parret altså truffet en fælles beslutning om at træde frem i offentligheden. 

Det er dog både godt og skidt, har Mascha Vang erfaret. 

Efter at hun har afsløret sin seneste erobring, har andre kvinder nemlig også fået færten af den flotte jagerpilot fra Horsens, hvilket selv irriterer den kendte blogger: 

- Men jeg kan lige så godt afsløre jeg er lidt ambivalent omkring det, for på den ene side synes jeg jo han er så dejlig, at jeg i høj grad har lyst til at vise ham frem.

Læs også

Dansk komiker jubler: Er blevet far til tvillinger

- På den anden side - så er han efter jeg har afsløret ham som kæreste (endda uden billede), blevet bestormet af damer og unge pæne piger (i alt for lidt tøj!) på Instagram, så det er måske ikke helt gennemtænkt af mig, skriver Mascha Vang på sin blog. 

På Instagram er der dog rigtig mange, der bakker op om kæresteparret og lykønsker deres nyfundne kærlighed. 

Giraf stikker hovedet ind i bil for at få mad: Men så gør bilist noget utilgiveligt

 

Dagens Gossip