Mascha Vang indrømmer: Følte mig presset til det

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

Den kendte blogger indså, at det nok var på tide.

På det sociale medie Instagram har det i det seneste tid været svært at scrolle gennem billederne uden at støde på profiler, der trodser kulden og vinterbader.

Læs også

Bubber ser tilbage på dramatisk skilsmisse: 'Jeg blev sgu lidt egoistisk'

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, influencer Lisbeth Østergaard og Nybyggerne-dommer Mette Helena er blot nogle af de kendisser, der er hoppet i det kolde vand. 

Nu er bloggeren Mascha Vang også en del af det selskab. Det har hun dokumenteret på sin Instagram-profil.

“Så for satan! Jeg følte mig presset på min influentstatus, og indså, at jeg nok var nødt til at hoppe med på en af Instagram-bølgerne. Det blev ikke lige den azurblå af slagsen i Dubai, men det iskolde sorte hul i Danmark,” skriver hun til videoen, hvor man kan se hende dyppe sig i det iskolde vand.

Foto: Instagram.

Hun tilføjer, at det dog ikke er alle Instagram-bølger, hun er reddet med på. 

“Jeg stod også af på fastelavnsbollehypen, der bruger jeg hellere kalorierne på noget flydende, der frostsikrer blodet til sådan et dyp her,” slår hun fast.

"Det er helt amazing"

I opslaget tagger Mascha Vang både Lisbeth Østergaard og Helle Thorning-Schmidt, som er vilde med videoen. 

“Jamen dog! Hvor er du sej,” skriver landets tidligere statsminister, mens Lisbeth Østergaard også hepper på Mascha Vang:

“Du er da SÅ sej! Vi håber, der kommer grød igen snart - det er helt amazing,” skriver Lisbeth Østergaard og henviser til, at de kolde temperaturer har resulteret i grødis.

Om Mascha Vang også finder det så ‘amazing’, at hun i fremtiden bliver fast vinterbader, har hun ikke meldt ud endnu. Du kan se opslaget på Mascha Vangs Instagram-profil her. 

Læs også

Umut Sakarya raser: “Det er simpelthen for useriøst”

 

 

 

 

 

  

 

 

Dagens Gossip