Mascha Vang med vild afsløring: Tæt på at flytte til Kolding

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

Den kendte blogger fortæller nu, at hun allerede står med den ene fod i den sønderjyske by. Flytningen er dog ingen nem beslutning.

I april i år kunne Mascha Vang afsløre, at der var en ny mand i hendes liv.

Den populære model og blogger var nemlig blevet kærester med jagerpiloten Troels Krohn Dehli, der til daglig bor i Kolding.

- Han hedder Troels, er 42 år og far til to søde børn, som han bor sammen med i Kolding. Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden. Jep, grøn flyverdragt… Need to say no more, lød det dengang fra Mascha Vang til BT.

Læs også

Mascha Vang lader 5-årig datter flyve alene: ‘Du er så mega sej’

Lige siden har kærligheden mellem parret budt på mange ture frem og tilbage mellem den sønderjyske fjordby og Dragør på Amager, hvor Mascha Vang til daglig bor med datteren Hollie Nolia.

Nu afslører den tidligere realitydeltager imidlertid, at hun sandsynligvis er på vej til at rykke teltpløkkerne op og flytte permanent til Jylland for at få en hverdag med kæresten.

På sin blog fortæller hun dog, at beslutningen endnu ikke er taget, selvom alt pege på en snarlig flytning. Hun er nemlig meget splittet mellem kærligheden i Kolding og familien og vennerne i København.

Læs også

Populær tv-vært sætter stinkende dyr lejlighed til salg: Se billederne her

- Jeg tænker næsten ikke på andet for tiden, det er som om, det ligger i baghovedet hele tiden, og snører lidt i maven. Vi kommer jo ikke rigtig udenom, at jeg har fundet en kæreste der bor i Kolding. Altså det der Jylland, som jeg satme aldrig skulle tilbage til. Altså lige indtil en flabet fyr i grøn flyverdragt klapper mig i røven, og smider min datter på skulderen. Pokkers også altså!, indleder Mascha Vang, der selv er fra Byrsted i Nordjylland.

Det er dog ingen nem beslutning for iværksætter-kvinden, der ikke har lyst til at forlade København.

- Har jeg lyst til at flytte? Altså fra vores charmerende lille hytte, hvor alt er trygt og vi har skabt det liv, jeg synes, er bedst for os, og hvor vi lige er faldet så godt til – og hvor Hollie Nolia kun skal sove syv gange, før hun skal starte i skole. Det sted Hollie har alle hendes legekammarater og jeg har alle mine veninder, venner, bekendte, omgangskreds og kolleger, skriver Mascha Vang og understreger, at det værste ved en flytning er, at Hollie Nolia kommer længere væk fra sin far, racekøreren Nicolas Kiesa.

Læs også

Kvinde fra Falster fik sit livs chok: Uventet gæst lå på hendes køkkengulv

Samtidig er det ikke en mulighed for Troels Krohn Dehli at tage turen den anden vej og flytte til København, da han arbejder på Flyvestation Skrydstrup, hvor han dagligt flyver ud fra.

For at nå til en afgørelse har Mascha Vang derfor lavet en plus/minus-liste over fordele og ulemper ved at flytte, og hun indrømmer blankt, at flytningen til Kolding kun har ét plus: kæresten Troels.

Derfor føler Mascha Vang sig en anelse egoistisk, men understreger, at Troels har slået benene væk under hende, og at hun ved, at det er ham, hun vil være sammen med.

Læs også

Hjertestarter begynder at snakke til forvirret mand: Da politiet ankommer, går den skøre sandhed op for dem

- Jeg har prøvet at finde en masse praktiske løsninger, men jeg er ikke interesseret i at have to hjem, eller et langdistanceforhold. Det er enten eller, længere er den ikke, og vi ved jo nok allesammen godt, at jeg ikke rigtig har noget valg. Vi kan jo heldigvis flytte retur igen, når han bliver for gammel til det jageri. Så kan han blive kaptajn i en luftballon, eller noget. Det er da også fedt, skriver Mascha Vang afslutningsvis og lyder dermed som om, at familien inden længe flytter til det jyske.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip