Mascha Vang taler ud: Afslører fremtidsplaner med ny kæreste

Foto: Scanpix

For første gang kan Mascha Vang sammen tage kæresten med under armen i byen, hvor hun også løfter sløret for parrets planer.

Først hed han Andreas. Siden hed han Rasmus.

Men i disse dage er Mascha Vang blevet smaskforelsket i sin nyeste erobring, den 42-årige Troels Krohn Dehli, der til dagligt arbejder som jagerpilot i det danske forsvar.

Den 38-årie blogger er ganske enkelt ikke til at skyde igennem, og i weekenden kunne Mascha Vang for første gang vise sin nye kæreste frem på den røde løber, da der blev afholdt Danish Beauty Awards i lørdags. 

Her kunne den 38-årige kendis også løfte sløret for hvordan parret har det, og hvilke planer de to har i støbeskeen.

Læs også

Mascha Vang afslører: Sådan mødte jeg min nye kæreste

- I næste måned skal vi allesammen til Tyrkiet. Vi skal afsted sammen, og så med vores børn. Så skal vi et lille smut til Bornholm til sommer, og det bliver også med børnene, fortalte Mascha og Troels ved ‘Danish Beauty Awards’ på Tivoli Hotel i København.

 

Parret har begge børn fra tidligere forhold, og ‘børnene har mødt hinanden - helt uden nogen problemer,’ lyder det fra det glade par.

Så selvom de to er i den syvende himmel, så har de endnu ikke besluttet sig, om de i den nærmeste fremtid skal dele en adresse. Mascha Vang bor i hus i Dragør, mens Troels Krohn Dehli bor i Kolding.

Læs også

Sønderjysk sommerhusejer fik et chok efter indbrud: Tørstig tyv efterlod mystisk brev

- Så langt er vi slet ikke endnu, men vi er meget glade. For fanden! Har I ikke set vores billeder fra Bahamas? Det har været mega fedt, siger Mascha Vang, der altså endnu ikke tør sætte en dato på en eventuel flytning.

Der er dog ikke altid lige nemt at have en ny kæreste for sig selv. Mascha Vang har også oplevet, hvordan andre har blandet sig i parrets forhold og sendt upassende billeder til hendes nye kæreste 

 

Dagens Gossip