Mascha Vang raser: 2017 har været det værste år længe!

Mascha Vang. Polfoto / Philip Davali

Bloggeren Mascha Vang ser nu frem mod det kommende år.

Året er ved at være gået, og derfor er det tid til at gøre status på 2017. 

Og for bloggeren Mascha Vang har det på ingen måde været et godt år, afslører hun. 

– For at sige det, som det er, så har 2017 været det værste år længe. Lige fra klokken slog midnat nytårsnat, har det gået skævt. Der er sket virkelig mange dårlige ting det seneste år, private ting, shitstorm, dødstrusler, kræft, break-up, snyd og svigt fra dem jeg troede, der var mine bedste allierede. Folk der havde hænderne dybt i honningkrukken og mails fra fremmede der fortale hvordan “veninder” udleverede private ting om mig højlydt i en kø eller i et fly, skriver Mascha Vang på sin blog. 

Læs også

Elever tog deres lærer på fersk gerning og filmede hende: 'Jeg måtte se klippet flere gange'

Den 38-årige blogger uddyber:  

- Der har været mange oplevelser, der har såret og skuffet mig, fået mig til at trække mig i mange sammenhænge, fået mig til at føle mig ensom, men også smidt brænde på mit indre bål, hvor en flamme bare nægter at gå ud. Man kan sagtens pisse på et bål, men gløderne brænder bare ad helvede til, hvis ikke du slukker det ordenligt og prøver at vade henover det bagefter, skriver Mascha Vang. 

Men selvom det har været et hårdt år, understreger Mascha Vang, at hun ser lyst på fremtiden, og først og fremmest vil hun nyde resten af året. Og heldigvis har der også sket gode ting. Mascha Vangs mor er færdig med kemo og stråler og er nu erklæret rask. De mange dårlige oplevelser i 2017 har samtidigt været med til at rydde op i hendes liv. Derfor forventer hun at 2018 bliver et bedre år. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

For nyligt afslørede Mascha Vang, at hun har solgt sit blogger-netværk, Blogly, til Bloggers Delight, fordi hun ville have mere tid til sin datter og prioritere sin tid endnu mere selv. Men selvom bloggeren har solgt sit netværk, kommer hun ikke til at kede sig i det kommende år, siger hun. 

- Mange har spurgt hvad jeg så skal lave nu? Well… Den faste læser vil nok vide at jeg har svært ved at sidde stille og altid har mange ting på tapetet, så det kan jeg garantere jeg ikke kommer til. Jeg har masser at se til og spændende samarbejder der allerede nu er planlagt ind i 2019.

Derudover afslører Mascha Vang, at en af de ting, hun vil have fokus på i det kommende år er kærlighedslivet. For flere clairvoyanter har ifølge bloggen sagt til hende, at hun vil få en søn inden længe, så nu er målet at finde faren.

Geggo afslører store planer: Sådan bliver mit næste bryllup

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip