Mascha Vangs bryllupsplan er ødelagt: Ville ikke gå med en frygt

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

Mascha Vang må nu ændre i bryllupsplanerne.

Tilbage i oktober måned friede Troels Krohn Dehli til kæresten Mascha Vang. Han fik et kæmpe ja, og så gik planlægningen af drømmebrylluppet ellers i gang.

Desværre er parret stødt på et stort problem i forbindelse med planlægningen af den store dag. Kirken er nemlig blevet et problem.

Læs også

Nu melder eks-kæresten ud: Det ved jeg om Sidney Lees død

Mascha har altid haft en stor drøm om at blive viet i Marmorkirken i København.

‘Jeg var ved at tude af jubel, men det varede dog kun i ganske kort tid. Jeg havde godt luret at der ville være en stor forhindring, og den blev bekræftet i samtalen,’ skriver hun i opslaget.

Problemet er, at man ikke må tage billeder eller filme hverken før eller under vielsen i Marmorkirken. Det er kun tilladt en bestemt tidsperiode bagefter.

Denne meget bestemte regel er ikke til forhandling, og det satte Mascha i en svær situation.

Skulle man finde et andet sted, eller skulle man blive i kirken og så undvære billederne?

‘Jeg ville således ikke kunne have et billede af min far og jeg op ad kirkegulvet, eller når vi står og bliver viet, men kun alene i en tom kirke bagefter (pynt er også udelukket). Jeg ved andre har taget billeder i kirken, i smug med telefoner, men jeg ønsker ordentlige billeder og vil ikke gå op ad gulvet med en frygt af, at det hele kunne blive afbrudt af en fælles irettesættelse af præsten’.

Derfor har parret valgt ikke at blive viet i Marmorkirken alligevel. Mascha Vang skriver yderligere, at de er havnet det helt rette sted med hensyn til det kommende bryllup.

Hvor vielsen så skal foregå, skriver hun ikke noget om.

Foto: Instagram

 

Dagens Gossip