Medie: Silas Holst scorer tidligere Paradise-deltager

Foto: Scanpix (arkivfoto)

Kort efter skilsmissen fra Johannes Nymark skulle Silas Holst være begyndt at date realitydeltager Nicolai Schwartz.

I starten af december måned overraskede kendisparret Silas Holst og Johannes Nymark, da de offentliggjorde, at de havde besluttet at lade sig skille.

Godt en måned senere trak Johannes Nymark overskrifter, da han dukkede op på den røde løber med en ny mand ved sin side. Manden præsenterede han som sin nye kæreste Jonas Løvik. 

Nu har Silas Holst tilsyneladende også fundet kærligheden på ny. Ifølge ugebladet TÆT PÅ skulle han nemlig være begyndt at date Nicolai Schwartz, som også er kendt fra tv.

Det skriver ugebladet TÆT PÅ i onsdagens udgave.

Nicolai Schwartz har medvirket i realityprogrammerne Paradise Hotel og Singleliv. Kilder oplyser til ugebladet, at Silas Holst og Nicolai Schwartz er begyndt at se hinanden.

Hverken Nicolai Schwartz eller Silas Holst er dog vendt tilbage på henvendelser fra TÆT PÅ.

Læs også

Chok: Silas Holst og Johannes Nymark skal skilles

Silas Holst og Johannes Nymark afslørede begge deres skilsmisseplaner i opslag på Facebook:

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Joe og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd- men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn. Vi har stadig en kæmpe kærlighed til hinanden, men den gnist, der holder to mennesker sammen som par, er på ganske udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Og kærlighed som ægtemænd er den seneste periode blevet til en dyb venskabelig kærlighed og respekt til hinanden. Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde, lød det blandt andet fra Silas Holst på Facebook.

Du kan læse begge opslag lige herunder.

Sammen har Silas Holst og Johannes Nymark to børn, som de har fået med veninden Louise Mahnkopf. Treårige Maggie My og 11 måneder gamle Bob Jones.

Johannes Nymark chokerer: Her er min nye kæreste

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip