Medina afslører: Sådan mødte vi hinanden

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Medina fortæller nu, hvordan hun mødte sin mand.

I øjeblikket ruller ‘Medina: Hele min historie’ over skærmen på Discovery+. Her følger man med i musikstjernens liv på godt og ondt. Blandt andet får man et indblik hendes ægteskab med Malo Chapsal.

De blev i al hemmelighed gift på Frederiksberg Rådhus i juni 2020. Inden da havde de været sammen i cirka to år. I dag har de sønnen Tyler, der fyldte et år i februar, og allerede i næste måned venter parret deres andet barn sammen.

Læs også

Far forlangte skilsmisse da han så sin nyfødte datter

Alting har en begyndelse, så hvordan mødte de egentlig hinanden? 

‘Malo træder ind i døren ad kirken, og jeg tænker bare – Hvem er det?! Og jeg bliver ved med at komme til at kigge på ham hele tiden. Jeg kigger og kigger og kigger. Og jeg sidder i den firkant, hvor vi musikere sidder, og vi kender ikke salmerne, og vi kender overhovedet ikke melodierne, og vi er sådan århh.. skal vi synge alle de her salmer,’ fortæller Medina om det første møde med sin mand i programmet på Discovery+ og tilføjer:

‘Og Malo han står bagved og synger sådan højt bah-lala derudaf, og alle er bare sådan, who is this guy? Jeg var i chok – ham der er bare ligeglad’.

Selvom de hver især har to vidt forskellige karriere, så supplerer de hinanden godt. Malo er solidt plantet i jorden, mens Medina er lidt mere flyvsk anlagt. De to ting giver sammenlagt en god balance, fortæller de i programmet. 

Malo Chapsal er til daglig officer i Den Kongelige Livgarde, hvor han har rang af premierløjtnant. Som officer er man uddannet til at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer, og det er måske derfra hans evne til at finde ro i kaos kommer.

Medina har som en kendis i mange år været vant til at være i mediernes søgelys hele tiden. Hun er derfor meget glad for at have en solid base i sin mand. 

‘Det er først med Malo, at jeg har fundet ud af, hvad kærlighed er’, siger Medina.

Foto: Instagram

Læs også

Alphabet Inc. har begæret Google konkurs

 

Dagens Gossip