Medina afslører stor nyhed

Foto: Peter Troest/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Medina er lykkelig for tiden, og afslører stor nyhed.

Det er med et stort smil på læben at den 39-årige hitmager Medina kan afsløre, at hun sammen med sin mand Malo Chapsal venter barn nummer to.

Det afslører Medina via et opslag på Instgram, hvor til hun skriver “Hey Nugget see you in June”.

Læs også

Læger vil ikke følge Sundhedsstyrelsens anbefaling

Medina og Malo blev forældre til deres søn Tyler Rose Chapsal så sent som i januar i år, så den lille fyr når kun lige at snige sig op på halvandet år, før han altså bliver storebror til sommer.

Opslaget har medført mange positive kommentarer fra både kolleager i musikbranchen og andre kendte som Kwamie Liv og Sofie Linde.

Foto: Instagram

Malo Chapsal, der til daglig foretter tjeneste som officer i Hæren hos Den Kongelige Livgarde på Høvelte Kaserne ved Birkerød, har dannet par med Medina siden 2018.

Parret har altså været ganske effektive og ikke spildt tiden, når de til sommer vil have 2 børn samt være ægtefæller.

Medina var for nylig i en lille mediestorm efter at hun ytrede sig omkring en coronarelateret udmelding fra Det Hvide Hus i USA.

Her skrev hun:

“Vi bevæger os mere og mere mod et diktatur, der ikke tillader os frihed og adgang til rigtig og forkert information. Jeg kan næsten ikke bære det mere.”

Efter den hårde kritik, måtte sangerinden uddybe sin reelle pointe med opslaget.

“Dette handler ikke om, at jeg er for eller imod vaccinen, tværtimod. Det skal være op til den enkelte at tage denne beslutning uden at blive diskrimineret eller begrænset i den frie verden,” skrev hun.

Læs også

Julen var en smittebombe: Næsten 25.000 smittede