Medina deler video af nyfødt søn: "Byd velkommen til Elliot"

Foto: Peter Troest/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Medina har født sit andet barn.

Medina er for alvor blevet en del af en kernefamilie. Hun er gift, har eget hus, hund og nu også to børn. Dette års pinse blev nemlig en helt særlig en af slagsen for den 39-årige sangerinde.

Lørdag den 4. juni fødte Medina nemlig sønnen Eliot Rose Chapsal. Eliott kommer små 1,5 år senere end storbror Tyler Rose, som blev født i januar 2021.

Læs også

Kronprins Frederik 'angrebet' af journalist: "Det er ikke det, vi skal snakke om i dag"

På sin Instagram-profil har hun lagt en kort video op, hvor man kan se den lille nyfødte. Det ser ud til, at han allerede er højt elsket af sin storebror, der placerer et stort kys på hans pande.

Dagen vil for altid være særlig for familien, for det er også parrets bryllupsdag. De blev gift den 4. juni 2020, hvorfor dagen i år var bomuldsbryllup.

– Bomulds bryllupsdag idag og 2 børn. De bedste gaver i mit liv er jer. Byd velkommen til Eliott Rose Chapsal, skriver Medina til videoen, som næsten er blevet set 130.000 gange.

Lykønskninger er der også mange af. Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt har blandt andet skrevet “åhhh”, musik-kollegaen Kwamie Liv har også kvitteret med fire hjerter.

Desuden har både Uffe Buchard og Julie Zangenberg skrevet en kommentar til opslaget.

Foto: Instagram

 

Dagens Gossip