“Meget vemodigt”: Efter 48 år er det slut for Lisbet Dahl

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Det er meget vemodigt, forklarer Lisbet Dahl.

I 1974 indtog Lisbet Dahl Cirkusrevyens scene for første gang. Siden da har Lisbet Dahl i 33 sæsoner som medvirkende og som instruktør fået mange til at grine.

Læs også

Fjernet fra TV 2: Nu afslører Annette Heick forhold til tidligere tv-vært

Men sæson 2022 bliver 75-årige Lisbet Dahls sidste i det grønne telt på Dyrehavsbakken.

Det fortæller hun i en pressemeddelelse.

“Cirkusrevyen er gennem årene blevet min anden familie, og derfor er det meget vemodigt at skulle stoppe til næste år, men tidspunktet føles helt rigtigt for mig. Jeg er dybt taknemmelig for de mange gode år sammen med mine kolleger både på og bag scenen, men tiden er nu inde til at sige farvel, og jeg glæder mig til at se publikum igen til næste år og få lov til at sige farvel til dem også," siger Lisbet Dahl.

2021-sæsonen blev særligt udfordrende for Lisbet Dahl, der blev stress-sygemeldt i juli og resten af sæsonen, men i 2022 er hun klar til endnu engang at stå på scenen i det, der bliver Lisbets finalesæson i Cirkusrevyen.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til Cirkusrevyen til næste år. Det har været specielt ikke at stå på scenen det meste af sommeren, men det var nødvendigt, og nu er jeg klar igen til at lave revy sammen med det fantastiske hold, vi har sat sammen i 2022," siger Lisbet Dahl.

Holdet bag Cirkusrevyen 2022 består af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen. Revyen kan opleves fra den 7. maj med premiere torsdag den 12. Maj, oplyser Cirkusrevyen på sin hjemmeside.

Holdet bag Cirkusrevyen 2022 består af Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen. Fotograf: Henrik Petit.

Læs også

Mai Manniche efter voldsom ulykke: Der er ingen vej udenom

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip