Meghan indrømmer: Overvejede selvmord

Foto: Harpo Productions/Reuters/Ritzau Scanpix

I det storslåede interview med Oprah Winfrey fortæller Megan Markle, at hun var på selvmordets rand.

Udefra har det helt sikkert lignet drømmen. Skuespilleren Meghan Markle der først blev kærester og sidenhen forlovet med engelske Prins Harry.

I 2018 havde de et kæmpe drømmebryllup, og alt så ud til at være helt fantastisk for Harry og Meghan. Under overfladen viste der dog at være en anden sandhed.

Læs også

TV 2 forsvarer X Factor-dommer

Det fortæller Harry og Meghan i et storslået interview med Oprah Winfrey, som hele verden taler om i disse dage.

Meghan afslører blandt andet, at ægteparret allerede blev gift tre dage før det storslåede bryllup.

“Tre dage før vores bryllup blev vi gift. Det er der ingen, der ved,” fortæller hertuginden til Oprah og fortsætter:

“Vi ringede til ærkebiskoppen og sagde bare: "Hør her, denne ting, denne forestilling er for verden, men vi vil have, at dette ægteskab er mellem os,” fortæller hun.

Det ‘falske’ bryllup var dog ikke det værste for Meghan. I en periode gik hun og havde det så svært, at hun rent faktisk overvejede at tage sit eget liv.

“På det tidspunkt skammede jeg mig over at sige det, og jeg skammede mig over at indrømme det over for Harry. Men jeg vidste, at hvis jeg ikke sagde noget - så ville jeg gøre det, lyder det fra Meghan i interviewet, der fortsætter:

“Jeg havde ikke lyst til at leve mere,” slår hun fast.

Meghan fortæller i interviewet, at tankerne fik hende til at tro, at det ville løse problemet for alle, hvis hun ikke længere var til stede.

Har du det svært i hverdagen, og går du måske med selvmordstanker eller kender du nogen der gør? Så skal du vide, at der er masser af hjælp at hente. Du kan gratis få hjælp og rådgivning hos Livlinien, som du kan kontakte telefonisk på 70 201 201 eller via deres hjemmeside www.Livlinien.dk 

Læs også

Tragisk trafikulykke: En mand død, mor og barn på sygehus

 

 

Dagens Gossip