Melvin Kakooza åbner op om religion: Jeg taler med Gud

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Melvin Kakooza åbner i en podcast op omkring sin tro, som fylder meget for ham.

For halvandet år siden blev komiker og tv-vært Melvin Kakooza ramt af en hjernetumor, som han straks blev opereret for. Efterfølgende bød oplevelser som hjertestop og lang genoptræning sig ind, hvilket forlængede forløbet.

Men den frygtelige oplevelse har naturligvis sat sig i Melvin, som ved en simpel hovedpine kan få ham til at tænke, at han er tilbage igen, fortæller han i podcasten “Hele mennesker”.

Læs også

Mand opdagede seddel i forruden: Da han sætter sig ind i bilen, får han et kæmpe chok

Heldigvis har Melvin et ganske trygt sted at gå hen, når angsten for en tilbagevendende sygdom bliver svær at holde ud.

- Jeg har jo min familie, som jeg snakker rigtig meget med. Og så har jeg min tro, som jeg virkelig hviler i, forklarer Melvin, der i podcasten også afslører, at han i den grad er overbevist om, at der er en større mening med hele livet og tilværelsen generelt.

Den garvede komiker og tv-vært forklarer videre i podcasten, at han i forbindelse med for eksempel indlæggelser på hospitalet har overvejet, hvorfor Gud mon vil tillade det at ske.

- Men jeg tror også bare, jeg har haft nogle oplevelser med min tro, at det aldrig rigtig kan rokkes ved - den er så fast i mig, at det er der aldrig nogen, der kan tage væk fra mig. Når jeg ser tilbage, har det været tidspunkter, hvor Gud har sagt ”hey, jeg har givet dig alt det her, men du skal vide, at det kan blive taget fra dig med det samme, hvis du ikke husker dig selv og mig, og hvis du ikke husker, hvorfor du gør det”, siger Melvin.

Læs også

Verdensstjerne skulle på toilet under koncert: Nu går videoen viralt

 

Dagens Gossip