Melvin Kakooza deler fantastisk nyt

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Komikeren og tv-værten Melvin Kakooza deler fantastisk nyt.

Det kom som et chok, da det tidligere i år blev meldt ud, at Melvin Kakooza blev nødt til at trække sig fra sin værtsrolle på X Factor. Årsagen var en hjernetumor.

Nyheden kom blot få dage før, at komikeren skulle være vært for årets liveshows i X Factor, da programmets sædvanlige vært - Sofie Linde - er på barsel. Det satte komikerens alvorlige sygdom dog en stopper for.

Læs også

Kæmpe gevinst sendte Natalie på hospitalet

Meldingen lød på, at Melvin i noget tid havde døjet med ubehag og efter grundige undersøgelser stod det derfor klart, at han havde en godartet hjernetumor. Den blev opereret væk og efterfølgende skulle Melvin have ro til at komme på benene igen. 

Siden har Melvin selv fortalt, at han tog til lægen, da han troede at de symptomer han oplevede var stress. Det vist det sig dog hurtigt ikke at være.

Gode nyheder fra lægerne 

Kort efter lød beskeden på, at han havde en godartet tumor, der var intet mindre end 6 centimter lang og tre centimeter bred. Den sad i baghovedet og derfor blev han akut indlagt på Ridshospitalet. 

Nu er Melvin heldigvis på benene igen - og nu deler han gode nyheder. 

Det sker i podcasten ”Sig noget sjovt”, det skriver DR.

Her fortæller Melvin, at lægerne har givet ham gode nyheder. Han er nemlig blevet scannet igen og det så rigtig fint ud.

"Jeg har det rigtig, rigtig godt. Bedre end for nogle måneder siden. Og jeg har været ved lægen for at blive scannet og har fået at vide, at der ikke er mere tumor tilbage," lyder det fra ham.

Melvin har også genoptaget arbejdet igen, efter sit sygdomsforløb og arbejder blandt andet på en ny sæson af "Helt Sort".

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip