Melvin Kakooza med kryptisk besked: Sammen med Camilla Martin

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Melvin kommer med en kryptisk besked på de sociale medier.

Hvis danskerne blev bedt om at nævne en af de varmeste tv-værter i øjeblikket, så er der sikkert mange, der ville nævne enten Sofie Linde eller Melvin Kakooza.

Sidstnævnte blev et stjerneskud på ganske kort tid, da han gik fra at vinde DM i Stand-up til kort efter at være vært på sit helt eget program 'Helt Sort' på moderkanalen TV2 samt sit eget talkshow.

Nu er Melvin så i gang med noget helt nyt, men hvad det er, det vil han ikke afsløre. Til gengæld afslører komikeren og tv-værten i et Instagram-opslag, at det han skal lave, er sammen med en tv-vært, nemlig den tidligere badmintonstjerne Camilla Martin.

"Der sker spænende ting med gode folk," lyder det fra tv-værten, der udover den korte tekst blot afslører to navne. Camilla Martin samt Ulrik Jantzen, hvor sidstnævnte er fotografen.

Man kunne dog godt forestille sig, at der er tale om et tv-format af den ene eller anden slags, når det nu er to garvede tv-værter, der folder sig ud sammen.

Som hashtag har Melvin Kakooza skrevet “Soon to be announced” altså, at det snart vil blive afsløret.

Du kan se billederne af Melvin Kakooza og Camilla Martin her.

Mere ‘Helt Sort’ på vej

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at Melvin og produktionen er gået i gang med at skyde en helt ny sæson af 'Helt Sort'. I oktober sidste år var der premiere på sæson 4 af programmet, mens sæson 5 er ved at blive optaget. Hvornår der er premiere, meldes der ikke ud om, men det ville ikke komme bag på nogen, hvis der atter engang kan vises 'Helt Sort' til efteråret.

Du kan se opslaget, hvor Melvin afslørede optagelserne til den nye sæson her. 

Læs også

Mor ville fejre sin søn med kage: Nu griner folk af den sjofle besked

 

Dagens Gossip