Melvin sender hilsen til dronning Margrethe

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Den populære komiker sender en hilsen til dagens fødselar.

Tidligere i år måtte trække Melvin Kakooza trække sig fra værts-tjansen på X Factor. 

Årsagen var en hjernetumor, som han er blevet opereret for.

Læs også

Nu reagerer Melvin: Deler første foto fra hospitalet efter hjernetumor

I slutningen af marts takkede Melvin Kakooza dem, der har skrevet til ham og sendt ham hilsner under sygdomsforløbet. 

“Mit fokus ligger nu på at komme 100% ovenpå igen, og det glæder jeg mig meget til! Vi ses snart,” lød det fra den populære komiker i det første opslag, som blev lagt op efter sygdomsforløbet.

Af gode grunde har den ellers aktive Melvin Kakooza været stille på Instagram, men nu har han overskud til at sende en hilsen afsted til dronning Margrethe.

Det sker i en story, som du kan se herunder. Her kan man se et fødselsdagbord med flag og kage, hvortil Melvin Kakooza skriver:

“Hjertelig tillykke til hendes Majestæt Dronning Margrethe.”

Foto: Instagram

En anderledes fødselsdag

Det er nemlig i dag, den 16. april, at dronning Margrethe har fødselsdag. Hun fylder 81 år.  Ligesom sidste år bliver dagen igen i år markeret anderledes end normalt. Dronningen tilbringer dagen på Fredensborg Slot, hvor fødselsdagen fejres privat, lyder det fra Kongehuset.

“På grund af situationen med COVID-19 vil Dronningen og den kongelige familie ikke komme ud på balkonen under vagtskiftet på Amalienborg klokken 12.00, som der ellers er tradition for i dag,” skriver Kongehuset. 

I forbindelse med vagtskiftet klokken 12.00 trådte Majestæten dog ud på trappen på Fredensborg Slot og vinkede til de fremmødte.

Foto: Instagram.

Hvis du - ligesom Melvin - vil sende en hilsen til dronning Margrethe, så kan du sende en fødselsdagshilsen på Kongehusets digitale platforme. 

“På Kongehusets hjemmeside er der oprettet en digital gratulationsliste, hvor det er muligt at fremsende en personlig lykønskning til Hendes Majestæt. Det vil som følge af den fortsatte udbredelse af COVID-19 ikke være muligt at møde fysisk op i Det Gule Palæ ved Amalienborg for at skrive en hilsen til Dronningen,” oplyser Kongehuset på Instagram.

Send en hilsen til dronning Margrethe her! 

Læs også

Godt nyt til danskere: Gratis tilbud fortsætter

 

 

 

Dagens Gossip