Mette Blomsterberg overrasker med nyt kreativt projekt: ‘Det er utrolig spændende’

Mette Blomsterberg skal forbedre madkvaliteten for patienterne på Bispebjerg Hospital og Frederiksberg Hospital.

Den landskendte konditor løfter nu sløret for et spændende karriereskift.

Mette Blomsterberg nåede at være med i fem sæsoner af det populære DR program ‘Den store bagedyst’, før hun valgte at gå andre veje.

I første omgang nåede hun dog ikke så langt væk fra bageprogram-formatet, idet hun i sommers indtog værtsrollen i TV2-programmet ‘Sukkertoppen’.

Blomsterberg valgte at skifte til ‘Sukkertoppen’, da programmet ikke krævede nær så lange arbejdsdage, som konditoren tidligere var vant til på DR.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

Nu bevæger hun sig dog helt væk fra den trygge tv-verden og kaster sig ud i et nyt kreativt projekt sammen med blandt andre ernæringseksperten Christian Bitz:

- Sammen med Christian Bitz og Adam Aamann (vært på DRs 'Madmagasinet', red.) er jeg i gang med et stort projekt med at forbedre madkvaliteten for patienterne på Bispebjerg Hospital og Frederiksberg Hospital, hvor jeg har udviklet opskrifter og underviser køkkenpersonalet. Vi har lige afsluttet første etape, og jeg er meget positiv. Det er utrolig spændende, fortæller Mette Blomsterberg til Billedbladet ifølge BT.

Læs også

7 skøre ting ved kvinder, som mænd ikke kan stå for

Vigtigst for Mette Blomsterberg er at få mere tid sammen med de to døtre Laura og Maja på henholdsvist 18 og 15 år samt ægtemanden Henrik.

Læs også: Andrea vandt Den Store Bagedyst: Så mange penge kostede det hende at deltage

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip