Mette Blomsterberg raser: 'Rygterne om mig er USANDE'

Emil Ryttergaard

386 uger siden

|

20/02/2017
Gossip
Mette Blomsterberg er offer for falske rygter.
Mette Blomsterberg er offer for falske rygter.
Dronningen af dansk konditori Mette Blomsterberg advarer mod at tro på de rygter, der florerer om hendes person i øjeblikket.

Dagens topnyheder

Mette Blomsterberg har ikke haft det nemt den seneste tid. 

Efter at den populære konditor er trådt tilbage som dommer i Den store bagedyst, er det kommet frem, at hendes virksomhed er i store økonomiske problemer. 

Men blæsevejret lader ikke til at være ovre for Blomsterberg, der i et opslag på Facebook fortæller, at hun er offer for grove rygter, som er helt og aldeles usande:

- Jeg er af mange blevet gjort opmærksom på, at der florerer en FALSK historie på Facebook om, at jeg skulle anbefale et 'slankepille-produkt', og at årsagen til at jeg har takket pænt nej tak til endnu en sæson af Den store Bagedyst, skulle være fordi at jeg er blevet overvægtig, skriver Mette Blomsterberg og opfordrer alle til at tage afstand:

- Det er selvfølgelig USANDT! Så tag endelig afstand fra denne slags 'fake news'.

I januar meddelte Mette Blomsterberg, at hun trækker sig som dommer i Den store bagedyst på DR1, da den store opmærksomhed, som programmet fik, tog for hårdt på hende. 

- Jeg betaler for stor en pris med min krop og med min store indlevelse i tv-produktionen. Der er ubalance i mit system, har Mette Blomsterberg udtalt til DR.

Se hele Blomsterbergs advarsel på Facebook herunder.

Hun er ikke den eneste, der kvitter sit job hos DR. Radioikonet Hans Otto Bisgaard siger også stop nu efter mere end 40 år bag mikrofonen