Michael Falch om ny kæreste: “For hende var det helt utænkeligt”

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Michael Falch har fundet kærligheden, men det har ikke været helt ligetil.

Fra 1983 til 2006 var 64-årige Michael Falch gift med Linda Lyneborg. Sammen fik de tre døtre. Efterfølgende fandt han sammen med Anita Olsen, men i 2018 flyttede parret fra hinanden efter 10 år sammen.

Læs også

X Factor i morgen: De ryger ud

De solgte deres bondehus ved Korsør, og efterfølgende flyttede Michael Falch til en lejlighed på Frederiksberg for at være tættere på sin familie. Det var ikke for at finde kærligheden på ny, at han flyttede til hovedstaden, forklarer han, men det er alligevel sket.

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Mødte hinanden på en massageklinik

I mange år har Michael Falch haft problemer med sin ryg. En alvorlig rygskade har gjort det svært for ham at stå på scenen, og derfor gik han til behandling på en massageklinik, hvor han stødte ind i Ginnalee.

To lange parforhold i sit voksenliv - det var det, troede Michael Falch. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Det er kommet bag på musikeren, at forelskelsen er dukket op. 

“På samme måde kom den fuldstændig overraskende for mig i skikkelse af en asiatisk kvinde, der skulle hjælpe mig med min ryg, men som i stedet kom til at hjælpe mig med min sjæl,” forklarer han til avisen.

Men for Ginnalee var lykken ikke kærligheden i Danmark, forklarer Michael Falch, og uddyber, at det var helt utænkeligt for hende at skulle involvere sig med en mand fra Danmark. “Hun skulle bare tjene sine penge og så hjem,” fortæller Michael Falch om kæresten Ginnalee. 

I sin nye bog 'Over stregen – umodne mandomserindringer' fortæller Michael Falch, at Ginnalees opholdstilladelse en dag er udløbet.

Det betød, at hun skulle sendes til Sandholmlejren. Men Michael Falch tilbyder hende logi i sin lejlighed. Han vidste ikke om kærligheden var reel, men han var ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre.

Læs også

DR 1 fjerner Fællessang

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip