Michael Jacksons datter ærer sin far med smuk tatovering

Ane Sørensen

367 uger siden

|

25/06/2017
Gossip
Paris Jackson Foto: Polfoto
Paris Jackson Foto: Polfoto
Paris Jackson mindes sin afdøde far med en rørende tatovering i anledning af, at det er otte år siden, Michael Jackson pludselig døde af et hjertestop.

Dagens topnyheder

- For hvert skridt, jeg tager, løfter du min fod og guider mig fremad. Jeg elsker dig.

Sådan skriver 19-årige Paris Jackson til et billede af en ny tatovering, som hun lørdag viste frem på det sociale medie Instagram.

Tatoveringen danner ordet Applehead, som står skrevet i kursiv på den unge kvindes venstre fod. Ordet har en ganske særlig betydning - Michael Jackson brugte det nemlig ofte, når han tiltalte sine kære og de, der stod ham nærmest.

Det er ikke første gang, at Michael Jacksons datter hylder ham med en udsmykning på sin krop. Sidste forår fik hun lavet en stor sort/hvid tatovering på sin ene arm, der forestiller coveret fra faderens hit-album ‘Dangerous’ fra 1991.

Albummet bød blandt andet på numre som ‘Black or White’ og ‘Remember the Time’.

Tatoveringen viser Michael Jacksons mørke øjne omkranset af en række vilde dyr - heriblandt en abe, som får en krone på hovedet. 

- Glem aldrig dine rødder, og vær altid stolt af, hvor du kommer fra, skrev Paris Jackson til billedet af tatoveringen, som hun også delte på Instagram. 

Søndag er det otte år siden, at Michael Jackson pludselig døde af et hjertestop. Det skete i år 2009, da han var 50 år gammel og Paris Jackson var 11 år.

Udover datteren efterlod Michael Jackson sig de to sønner Prince og ‘Blanket’.