Michael Olesen og Joan jubler: Endelig lykkedes det

Foto: Privat

Efter et utal af forgæves forsøg, kan 'Vild med dans'-stjernen og hans kæreste endelige afsløre, at de venter barn.

Den 38-årige Michael Olesen, der er kendt fra danseprogrammet 'Vild med dans', og hans 41-årige kæreste, Joan Divine, kan endelig ånde lettet op. Efter et utal af forgæves forsøg, kan de nu med sikkerhed sige, at Joan er gravid med parrets første barn. Det skriver SE og HØR.

Læs også

Ingen må rejse: Nu flyver Mette Frederiksen sydpå

Og det må siges at være en stor letteste for det glade barn, for de Michael og Joan har været igennem en lang og svær periode, i kampen om at blive gravid. Det er en periode, der har budt på en masse hormoner og intet mindre end 16 forgæves befrugtningsforsøg. 

I de seneste ni år er Joan Divine blevet behandlet et utal af gange, men de har desværre ikke haft heldet med sig. Det er en kamp, som hun har været meget åben omkring, og som hun har delt ud om på sin Instagram-profil. 

Foto: Privat

Uanset hvad de gjorde, og uanset hvor meget de prøvede, ville parrets største ønske ganske enkelt ikke gå i opfyldelse. 

Da de ikke kunne få det til at lykkes, besluttede de sig for at prøve et sidste forsøg. Derfor rejste Joan ved årsskiftet til Rusland, hvor de bruger andre metoder, end de gør herhjemme – og det har tydeligvis været rejsen værd. 

Nu kan Joan Divine og Michael Olesen nemlig juble over, at de venter deres første barn. 

Foto: Instagram

"Det er så stort, altså. Jeg tror slet ikke, vi rigtigt kan forstå det. Men jeg ER jo gravid - man kan jo se det på scanningsbillederne," sagde Joan Divine ifølge SE og HØR. 

Det betyder også, at parret kan se frem til at blive forældre til sommer, men de har dog endnu ikke kendskab til barnets køn, forklarede Joan Divine. 

"Vi kender ikke kønnet - og det er også meget dejligt at have et eller andet i hele den her omgang, vi har været igennem, som ikke er planlagt," sagde Joan Divine også til SE og HØR.

Foto: Privat

Læs også

Bendtner i nye problemer: Har fået beslaglagt milliondyr Porsche

Den kommende far er naturligvis også rigtig glad, og kan næsten ikke tro, at det endelig er lykkedes. 

 

 

 

Dagens Gossip