Michèle Bellaiche stopper på ‘Go’ aften Danmark’: Her er hendes populære afløser

Foto: Scanpix (arkivfoto)

TV 2 har afsløret, hvem der tager over for Michèle Bellaiche, når hun stopper på 'Go' aften Danmark' i slutningen af januar.

Når Michèle Bellaiche siger farvel efter 11 år som en del af holdet bag ‘Go aften Danmark’, bliver det et velkendt ansigt, der tager over efter den populære vært.

Fra den 1. februar 2018 skal Felix Smith nemlig være vært på programmet.

Det skriver TV 2.

Foto: Scanpix

Det er en tjans, som han ser meget frem til:

- Jeg glæder mig til at møde en masse spændende mennesker og fortælle gode historier. Man får lov til at være med til at udvælge de historier, der måske ikke skal i nyhederne, men som stadig skal have opmærksomhed, siger Felix Smith til TV 2.

Felix Smith er dog lidt spændt på de første par måneder, hvor han både skal lave ‘Danmark har talent’ om lørdagen og være ny i jobbet på ‘Go’ aften Danmark’ i hverdagene.

Læs også

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden: ‘En forfærdelig beslutning’

Selvom Felix Smith kommer til at være ny i job, er han dog ikke helt på udebane i sin nye rolle. Han har nemlig tidligere været vært på blandt andet programmerne ‘weekend weekend’ og ‘Rundfunk’.

Tidligere på ugen afslørede Michèle Bellaiche, at hun havde sagt sit job op. Det skete i et længere opslag på Instagram, hvor hun gjorde status over det år, der netop er gået:

- Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for i 11 år, ‘Go’ aften Danmark’, skrev Michèle Bellaiche blandt andet og tilføjede:

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer og samarbejder og få tid til at gøre noget ved de idéer, der konstant presser på i mit hoved, for at få lov til at udfolde sig.

Michèle Bellaiche har været tilnyttet TV 2 siden 1998. Den 45-årige tv-vært har blandt andet været et af de faste ansigter på det populære aftenprogram ‘Go’ aften Danmark’ i mange år

Du kan læse hele Michèle Bellaiches opslag lige herunder.

View this post on Instagram

2017 blev året, hvor jeg for alvor lærte at mærke efter og kaste mig ud i alle livets aspekter.  Året begyndte med en forunderlig rejseoplevelse langt ude på den afrikanske savanne - helt tæt på den smukke, vilde natur og på mine to eventyrlystne børn.  Siden har året været fuld af tanker, larmende latter og dybe samtaler med mennesker, jeg respekterer og holder af. Det har også været et år i selskab med masser af herlige og forskellige danskere, som jeg har mødt rundt i landet og på Go’aften Danmark, hvor jeg sammen med mine dygtige kolleger har gjort mig umage for at skabe det bedste program - hver gang!  Det har været sjovt og hårdt. Hårdt har det også været  stædigt at bevare fokus på at huske alsidig motion og sund kost - Hvorfor? Fordi det mere end nogensinde er gået op for mig hvor meget, jeg SELV kan gøre for at forsøge at holde sygdom væk. For sygdom HAR været tilstede omkring mig i år - både mentalt og fysisk. Det har været svært at se mine nærmeste kæmpe med stress, sorg, skilsmisse, misbrug og kræft - men det har også bragt os endnu tættere sammen som familie og som venner. Det har fået os til at stoppe op midt i travlheden og nyde nuet og impulsivt kramme og skåle med hinanden - ikke for at fejre noget specielt..... andet end, at vi er i live her og nu og ikke ved, om vi har hinanden i morgen. 2017 blev ligeledes året, hvor jeg vovede at give slip og valgte at overgive mig til kærligheden. Den uforudsigelige kærlighed, der på én gang kan føles både smuk og smertefuld! Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for  i 11 år “Go’aften Danmark”. Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer og samarbejder og få tid til at gøre noget ved de ideer, der konstant presser på i mit hovedet for at få lov til at udfolde sig.  Der er dog stadig stor sandsynlighed, at I fortsat vil støde på mit ansigt på TV2-skærmen (så er I advaret 😉). Jeg håber, det hele nok skal gå.  Tak til venner, familie, kolleger, seere og følgere for jeres massive opbakning! Det betyder mere, end I aner. Godt nytår - allesammen!

A post shared by Michele Bellaiche (@michelebellaiche) on

 

Se det søde billede: Badehotellet-stjerne er blevet mor for anden gang

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip