Mislykkedes før: Nu prøver Johnny Deep igen

Foto: Shutterstock.com

Det sidste års tid har været turbulent for de fleste, men nok ikke så meget som det har været for Johnny Depp.

Han er ganske givet en verdens absolut mest kendte og succesfulde skuespillere, men det sidste års tid har været fyldt med alt andet end succes for Johnny Deep.

 

Læs også

Gordon Ramsay har fået trist diganose

En lang og ikke mindst, helt ufattelig dyr, retssag mod ekskonen Amber Heard, endte med et nederlag til Johnny Depp, der ligeledes i en anden retssag om manglende betaling af skat, skulle have mistet flere hundrede millioner kroner.

 

Depp mistede samtidig flere roller, måske størst af alt i filmserien ’Fantastic Beasts’. Hvor Johnny Depp har måtte se sin rolle som fimenes helt store skurk, gå til ingen ringere end danske Mads Mikkelsen.

Måske er det derfor, at Johnny Depp nu har taget en økonomisk beslutning – Det skriver SE og HØR.

Den 57-årige skuespiller har nemlig valgt at sætte sit sommerhus til salg. Det siger måske sig selv, men det at sætte et sommerhus til salg, er noget lidt andet, når man er en af verdens rigeste skuespillere.

Ejendommen der ligger 27 kilometer nord for det franske ferieparadis Saint Tropez, og ikke nok med at være et kæmpestort, ekstremt luksuriøst sommerhus/villa, hører der til ejendommen, intet mindre end en helt lille landsby med.

Hele den, meget, dyre herlighed indeholder 14 badeværelser og 15 soveværelser, fordelt på i alt seks gæstehuse og en hovedbygning.

Tilbage i 2015 forsøgte Depp ligeledes at få solgt det private ferieparadis. Dengang lød prisen på et sted mellem 154 og 388 millioner kroner.

Måske det mindre heldige sidste år har betydet noget for prisen, for Depp vil angiveligt have mest muligt ud af handlen.

I stedet for en løs prisramme, kan hele den luksuriøse herlighed nu ikke købes til rabat, og enhver der kunne tænke sig en sommer med både fransk sol, og privatliv i luksuriøs særklasse, skal derfor punge ud med 388 millioner kroner.

Læs også

Cecilie Lassen knust: Der var intet hjerteslag

 

 

Dagens Gossip