Modern Family-stjerne afslører årsag til stort vægttab - Nu kunne jeg pludselig tabe mig

Den søde nørdede 'Alex Dunphy' fra tv-serien Modern Family, er gået gennem et stort vægttab, som er kommet ved blot en enkelt ændring. Den ændring gjorde, at hun nu let kunne tabe sig.

Da hun var blot 11 år gammel, landede hun en af hovedrollerne i den vildt populære ’Modern Family’ tv-serie. Ariel Winter spiller den nørdede Alex Dunphy, og i løbet af de seneste 10 år, har tv-seerne kunne følge med i, hvordan hun er vokset op.

De fleste har også bemærket, at hun i løbet af serien har været en smule kraftig, og hun har aldrig lagt skjul på, at det blandt andet har været antidepressiv medicin, der har været årsagen til, at hun har taget på.

Den 21-årige skuespiller var dog næsten ugenkendelig, da hun stillede sig frem på den røde løber. Her bemærkede folk hurtigt, hvordan hun havde tabt sig rigtig mange kilo, og hvordan hendes kraveben i den grad var synlige, hvilket de ikke var tidligere.

Sådan så skuespilleren ud inden sit vægttab. Foto: Shutterstock.com

Ændrede medicin

Skuespilleren har dog ikke tabt sig, fordi hun har omlagt sin kost eller gerne ville have ændret sit udseende. Det er i stedet en enkelt lille ændring i medicinen, der har gjort, at hun nu stiller sig frem i en tyndere udgave. Det har hun fortalt på hendes Instagram, da folk kontinuerligt spurgte ind til hendes vægttab.

”I flere år har jeg taget antidepressive, der fik mig til at tage på, og jeg kunne ikke tabe det igen, uanset hvad jeg gjorde. Det var virkelig frustrerende, for jeg ville gerne føle mig fit, og føle, at min træning gjorde en forskel, men det føltes aldrig sådan,” fortæller hun.

Læs også

Mor tabte 56 kilo blot ved hjælp af en lille ændring om ugen

Skuespilleren fik derfor sidste år nok af min medicin, og hun gik på jagt efter ny medicin, der fortsat kunne hjælpe hende, men som ikke fik hende til at tage på. Det lykkedes, og så gik det hurtigt.

”Det fik mig til at tabe alle de kilo, som jeg ikke kunne tabe før. Bare ved at give mig mit stofskifte igen,” fortæller hun.

Ariel Winter for nyligt på den røde løber. Foto: Shutterstock.com

 Jeg vil have min numse tilbage

Et vægttab kan betyde rigtig meget for en mentalt, og det har også været tilfældet for den 21-årige skuespiller. Hun fortæller, at hun psykisk har det bedre, og at det er vidunderligt at have en krop, der pludselig reagerer på de ting, som hun gør.

Selvom hun nu har tabt sig, er hun dog ikke færdig med at ændre på sin krop. Nu vil hun i gang med at have opbygget lidt muskelmasse, og så er det også på tide, at hun får sin numse igen. Mener hun.

”Jeg vil gerne opbygge et par kilo i muskelmasse, og blive sundere. Og så vil jeg gerne have min numse tilbage,” slutter hun.

Ariel Winter har været med helt fra begyndelsen i Modern Family, som inden længe begynder på sin 11. og dermed sidste sæson.

Læs også

Doktor: 800 kalorier er det magiske tal til vægttab

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip