Natascha Linea fik job som avisbud i sidste måned: Nu er hun blevet fyret

Foto: Discovery/Janus Nielsen

For godt en måned siden fik De unge mødre-deltageren Natascha Linea nyt job. Men nu er den unge mor blevet fyret.

For godt en måned siden fik Natascha Linea nyt job som avisbud. Men nu er det allerede slut. De unge mødre-deltageren er nemlig blevet fyret.

Det fortæller Natascha Linea på sin blog:

- Sidste torsdag gik jeg og ventede på mine reklamer. Da de ikke var kommet klokken 20.00, ringer jeg derind og får at vide, at der er forsinkelser, men de var på vej. Fredag er de stadig ikke kommet, så jeg ringer igen derind og får at vide, at en 13-årig dreng har fået min rute, da det jo er ungdomsarbejde, skriver Natascha Linea.

Læs også

Lykkelig Natascha Linea: Jeg har fået et job!

Natascha Linea er vred over fyringen og takkede nej, da hun et par dage senere blev tilbudt en anden rute:

- Jeg brokker mig lidt over det, da jeg helt ærligt føler mig lidt til grin. De ringer så nogle dage efter og siger, de har tre ruter i Gedser, hvis jeg kunne være interesseret. Jeg takkede pænt nej tak, for gider da ikke tage ruten og risikere at blive skrottet for en billigere ansat igen, lyder det fra den unge mor.

I starten af august måned fortalte Natascha Linea, at hun glædede sig til at arbejde som avisbud, hvilket hun også gjorde som teenager:

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

- Jeg har fået nyt arbejde og er virkelig glad for det. Selvom mange af jer nok ikke mener, det et ‘rigtigt arbejde’, så mener jeg, at det er det, skrev Natascha Linea på bloggen og tilføjede:

- Nogle vil måske mene en masse ting om det job. Men jeg elsker det og har gået med dem i mange år. Stoppede så, da jeg blev omkring 16 - 17 år, da jeg ikke gad mere. Men nu da jeg er blevet lidt ældre, vil jeg faktisk gerne i gang igen. Også selvom man ikke får så meget for det. Så er det stadig nogle penge jeg har tjent. Noget jeg arbejdet for.

Du kan læse hele Natascha Lineas blogindlæg lige her.

Natascha Linea dropper De Unge Mødre: ‘Min grænse er overtrådt’

Natascha Linea fejrede sønnen Novah med dyre gaver og kage, da han fyldte ét år. Se dem fejre fødselsdag i videoen lige herunder.

 

 

 

Dagens Gossip