Natascha Linea jubler: Er gravid igen

Den kendte reality-deltager kan afsløre, at hun i det nye år skal være mor for tredje gang.

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Natascha Linea, der tidligere i år valgte at ændre navn til Princess Natascha Ellen Linea Kaup, går i øjeblikket rundt og er jublende lykkelig.

Det skyldes, at den 23-årige reality-personlighed er gravid. Det skriver Realityportalen.dk.

Natascha Linea har i forvejen de to børn Lia og Novah, men i starten af 2019 går børneflokken fra to til tre.

Læs også

Hendes hvide kjole stjal opmærksomheden til søsterens bryllup: Nu gør Pippa Middleton det igen

– Jeg er så glad for at skulle være mor igen. Jeg glæder mig sindssygt meget, lyder det fra ‘De unge mødre’-deltageren til Realityportalen.dk.

Tidligere har den 23-årige kendis aldrig lagt skjul på, at hun for fremtiden gerne ville have mere end to børn, og nu er hendes drøm altså gået i opfyldelse.

Princess Natascha er lige nu 6+2 uger henne, og hvis alt går efter planen, kommer hendes tredje barn til verden i starten af 2019. Det har en nylig scanning afsløret. En scanning der dog ved første øjekast varslede noget af en udfordring for den unge mor.

Læs også

Hundeejer kom hjem og fandt sine to hunde drivvåde: Tabte næse og mund, da han så videoovervågningen

I første omgang troede hun nemlig, at hun ventede tvillinger - noget der dog senere blev afvist. Og det er hun fint tilfreds med.

– Det har jeg det faktisk godt med. Hellere en lille, sund baby, som vokser og trives, end at få tvillinger, hvor den ene har en skade. Jeg er lykkelig og svæver på en lyserød sky, siger hun til Realityportalen.dk.

Samtidig ønske hun dog ikke at fortælle, hvem faderen til barnet er.

Læs også

Kvinde sender hele familien billede af forlovelsesring: Så indser hun sin pinlige fejl

– Jeg ved, hvem faren er, men han ønsker ikke at være en offentlig kendt person, så hans identitet holder vi hemmelig, lyder det

Udover den kommende rolle som nybagt mor så er der også andre ting i vente for Natascha Linea, der nemlig vender tilbage til tv-programmet ‘De unge mødre’, når der senere i år ruller en ny sæson af tv-serien over skærmen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip